Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΠώς να ξεκουράσετε τα μάτια σας αν δουλεύετε πολλές ώρες στον υπολογιστή

Πώς να ξεκουράσετε τα μάτια σας αν δουλεύετε πολλές ώρες στον υπολογιστή

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

wabi greece adv

Με τη νέα καθημερινότητα για τις περισσότερες να συνεπάγεται και δουλειά από το σπίτι μπροστά από έναν υπολογιστή, το πρήξιμο κάτω από τα μάτια είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρείτε στο πρόσωπό σας.

mechanical adv 2021

Με την σωστή διατροφή και την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νερού να μην είναι αρκετά, δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

apostolakis adv 2

Χρησιμοποιήστε αλόη

Ένα μαγικό φυσικό υλικό, που οι περισσότεροι θα έπρεπε να έχουμε στο σπίτι μας, είναι η αλόη βέρα, η οποία στην κυριολεξία κάνει θαύματα. Γεμάτη με οφέλη για την επιδερμίδα, είναι ένα ισχυρό φυτό με αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και, ταυτόχρονα, ενυδατικές ιδιότητες, που αφήνει το δέρμα απαλό, κάνοντάς το να φαίνεται λαμπερό και υγιές

Προμηθευτείτε τη σε μορφή τζελ ή εφαρμόστε τη απευθείας από τα φύλλα του φυτού κάτω από τα μάτια, χρησιμοποιώντας τη σαν κρέμα ματιών για λίγες μόνο ημέρες. Το πρήξιμο θα αρχίσει να υποχωρεί και οτιδήποτε άλλο είχατε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε θα είναι πια περιττό!

Πείτε ναι στο κόλπο με το κουτάλι

Βάλτε, λοιπόν, ένα κουτάλι από το προηγούμενο βράδυ στο ψυγείο και μόλις τελειώσετε με την δουλειά στον υπολογιστή βρέξτε λίγο την περιοχή κάτω από τα μάτια, ώστε να μην κολλήσει το κρύο κουτάλι στο δέρμα σας. Στη συνέχεια τοποθετήστε το κρύο κουτάλι στην ευαίσθητη και ταλαιπωρημένη περιοχή κάτω από τα μάτια για λίγα λεπτά. Μπορεί να αποτελεί ένα από τα πιο παλιά και διαχρονικά κόλπα, ωστόσο, η τεχνική με το κουτάλι για την ανακούφιση της περιοχής κάτω από τα μάτια είναι τόσο αποτελεσματική, ώστε να τη συστήνει ακόμη και ο δερματολόγος των celebrities, Dr. Brandt.

wabi greece adv

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble