ΓΥΝΑΙΚΑ

Πλένεις λάθος το πρόσωπό σου όλα αυτά τα χρόνιαwabi greece adv

Ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω εάν θέλεις να διατηρήσεις υγιή την επιδερμίδα του προσώπου σου. Πώς θ’ αντιδράσεις, λοιπόν, αν σου πούμε πως πλένεις λάθος το πρόσωπό σου όλα αυτά τα χρόνια;

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι με το συγκεκριμένο άρθρο θα σου μάθουμε τον σωστό τρόπο να πλένεις το πρόσωπό σου!

Ίσως να νομίζεις πως όλα αυτά τα χρόνια το κάνεις σωστά, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει. Μπορεί να έχεις διαβάσει ένα σωρό άρθρα για το πώς να πλένεις το πρόσωπό σου και να τηρείς τις συμβουλές κατά γράμμα, όμως κάτι σου έχει ξεφύγει.

swell adv 2021

Η σωστή θερμοκρασία του νερού για να πλένεις το πρόσωπό σου!

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Εάν παρατηρείς κοκκινίλες και φλεγμονές στο δέρμα σου μετά τον καθαρισμό του απ’ το μακιγιάζ στο τέλος της ημέρας, μπορεί να φταίει και το πετσετάκι της μαμάς που χρησιμοποιείς για να το σκουπίσεις στο τέλος.

Όταν χρησιμοποιείς πετσέτα για να σκουπίσεις το πρόσωπό σου απ’ τα νερά, τείνεις να φέρεσαι επιθετικά στο δέρμα σου, ενώ η τραχιά επιφάνεια της πετσέτας σε κάθε περίπτωση δεν βοηθά. Μιλάμε για το δέρμα σου, στο οποίο πρέπει να φέρεσαι με αγάπη και φροντίδα!

Πρέπει να θυμάσαι ότι τα πετσετάκια που έχεις στο πατρικό σου, δεν μπορούν να σου εξασφαλίσουν λαμπερό κι απαλό δέρμα.

Για ν’ αποφύγεις το πετσετάκι, σου προτείνουμε να σκουπίζεις το πρόσωπό σου με χαρτί μιας χρήσης και να το κάνεις ταμποναριστά, να μην το τρίβεις. Η πετσέτα εκτός του ότι «γδέρνει» το πρόσωπό σου, μαζεύει πολλά μικρόβια και αν την χρησιμοποιείς θα πρέπει να την αλλάζεις συχνά

Εκτός απ’ αυτό, όμως, χρειάζεσαι ένα πλύσιμο προσώπου που να ταιριάζει με τον τύπο του δέρματός σου.

Οι δερματολόγοι προτείνουν να χρησιμοποιείς gel εάν έχεις λιπαρό δέρμα, ένα απολεπιστικό εάν έχεις πολλούς πόρους και ένα πλύσιμο με κρέμα ή απαλό καθαριστικό αν έχεις ξηρό δέρμα.

gynaika 1

wabi greece adv


Σχετικά άρθρα

Back to top button