ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι μάσκες ομορφιάς που ενυδατώνουν την επιδερμίδα μετά τη θάλασσαΣίγουρα θα έχετε αισθανθεί την επιδερμίδα σας να σας τραβάει ύστερα από μια βουτιά στη θάλασσα ή μετά από ηλιοθεραπεία, πάντα υπό την απαραίτητη αντηλιακή προστασία.

Είναι αυτή η στιγμή που η επιδερμίδα αναζητά ένα boost ενυδάτωσης, δροσιάς και αναζωογόνησης. Είναι η στιγμή που πρέπει να επιστρατεύσετε τον θησαυρό του skincare, όπως λένε οι Κορεάτες, τις μάσκες ομορφιάς.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μία μάσκα προσώπου μετά την επίσκεψη στην παραλία είναι ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα για να αναζωογονηθεί. Καλό είναι να την εφαρμόζετε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Για περισσότερη ενυδάτωση και άμεσα ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας δοκιμάστε πριν από τη μάσκα να κάνετε απολέπιση προσώπου με ειδικό προϊόν.

swell adv 2021

Τα πινέλα είναι περιττά ή για να είμαστε πιο σωστοί, μπορούν και να μην χρησιμοποιηθούν, ακόμα και για ένα έντονο makeup look, όπως είναι το smokey.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

skincare face mask

Extra Skincare Tip: Για περισσότερη ενυδάτωση και άμεσα ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας, δοκιμάστε πριν την μάσκα να κάνετε απολέπιση προσώπου, με ειδικό προϊόν.


Σχετικά άρθρα

Back to top button