ΓΥΝΑΙΚΑ

Κοτλέ | Φορέστε το με έναν «σημερινό» τρόποwabi for articles

Το κοτλέ είναι μαζί με το μαλλί και το βελούδο τα τρία κατεξοχήν χειμωνιάτικα υφάσματα. Κι αν τα δύο τελευταία φοριούνται με άνεση σχεδόν απ’ όλους, το πρώτο μάλλον βάζει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις τους περισσότερους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Παρεξηγημένο μεν, λόγω της σύνδεσής του με το hippie look των 70s, αλλά κυρίως με το «βαρετό» καφέ χρώμα και το συντηρητικό στυλ, κομψό δε αν κάνεις τις σωστές επιλογές.

Η σημασία του σχεδίου και των γραμμών

swell adv 2021

Προτίμησε ένα κοτλέ ύφασμα με λεπτές, διακριτικές γραμμές, όχι τις κλασικές φαρδιές που φορούσαν κάποτε, που δείχνουν σαφώς πιο κομψές και από μακριά κάνουν το ύφασμα να μοιάζει σε όψη με το βελούδο. Απόφυγε οτιδήποτε χαρακτηρίζεται oversized και επένδυσε σε κλασικές γραμμές, που αγκαλιάζουν αρμονικά το σώμα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos
kotle 5
Ένας άψογος συνδυασμός που δεν θα περάσει απαρατήρητος

Τα χρώματα

Κάποτε, το κοτλέ ήταν συνυφασμένο με το καφέ χρώμα και τις γήινες αποχρώσεις. Το βουργουνδί, το μοβ, το μπλε και το μουσταρδί του ταιριάζουν πολύ και το φέρνουν στο σήμερα με έναν τρόπο αριστοκρατικό και στιλάτο. Ακόμα και πιο απρόβλεπτα χρώματα, όπως το λευκό ή το ροζ είναι απίθανα πάνω στο κοτλέ ύφασμα, αρκεί να συνδυαστούν με ελαφριά υφάσματα στο υπόλοιπο ντύσιμο.

Τα αξεσουάρ

Μια κοτλέ κορδέλα για τα μαλλιά ή ένα τσαντάκι μέσης ταιριάζουν άψογα με τζιν και φοριούνται σε πρωινά, καθημερινά looks, αλλά και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Κάνε την διαφορά και τόλμησέ το!

kotle panteloni

wabi for articles


Σχετικά άρθρα

Back to top button