Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΚοτλέ | Φορέστε το με έναν «σημερινό» τρόπο

Κοτλέ | Φορέστε το με έναν «σημερινό» τρόπο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

wabi for articles

Το κοτλέ είναι μαζί με το μαλλί και το βελούδο τα τρία κατεξοχήν χειμωνιάτικα υφάσματα. Κι αν τα δύο τελευταία φοριούνται με άνεση σχεδόν απ’ όλους, το πρώτο μάλλον βάζει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις τους περισσότερους.

mechanical adv 2021

Παρεξηγημένο μεν, λόγω της σύνδεσής του με το hippie look των 70s, αλλά κυρίως με το «βαρετό» καφέ χρώμα και το συντηρητικό στυλ, κομψό δε αν κάνεις τις σωστές επιλογές.

apostolakis adv 2

Η σημασία του σχεδίου και των γραμμών

Προτίμησε ένα κοτλέ ύφασμα με λεπτές, διακριτικές γραμμές, όχι τις κλασικές φαρδιές που φορούσαν κάποτε, που δείχνουν σαφώς πιο κομψές και από μακριά κάνουν το ύφασμα να μοιάζει σε όψη με το βελούδο. Απόφυγε οτιδήποτε χαρακτηρίζεται oversized και επένδυσε σε κλασικές γραμμές, που αγκαλιάζουν αρμονικά το σώμα.

kotle 5
Ένας άψογος συνδυασμός που δεν θα περάσει απαρατήρητος

Τα χρώματα

Κάποτε, το κοτλέ ήταν συνυφασμένο με το καφέ χρώμα και τις γήινες αποχρώσεις. Το βουργουνδί, το μοβ, το μπλε και το μουσταρδί του ταιριάζουν πολύ και το φέρνουν στο σήμερα με έναν τρόπο αριστοκρατικό και στιλάτο. Ακόμα και πιο απρόβλεπτα χρώματα, όπως το λευκό ή το ροζ είναι απίθανα πάνω στο κοτλέ ύφασμα, αρκεί να συνδυαστούν με ελαφριά υφάσματα στο υπόλοιπο ντύσιμο.

Τα αξεσουάρ

Μια κοτλέ κορδέλα για τα μαλλιά ή ένα τσαντάκι μέσης ταιριάζουν άψογα με τζιν και φοριούνται σε πρωινά, καθημερινά looks, αλλά και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Κάνε την διαφορά και τόλμησέ το!

kotle panteloni

wabi for articles

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble