Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΓιατί η κάνναβη αποτελεί τη νέα τάση στο χώρο της ομορφιάς

Γιατί η κάνναβη αποτελεί τη νέα τάση στο χώρο της ομορφιάς

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

wabi greece adv

Από τους περισσότερους η κάνναβη είναι παρεξηγημένη και σίγουρα περιθωριοποιημένη. Ωστόσο, για τον κόσμο της ομορφιάς αποτελεί την νέα καυτή τάση, καθώς αποτελεί ένα αρκετά ωφέλιμο για την επιδερμίδα συστατικό.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, μάλιστα, η παγκόσμια αγορά στον κόσμο της ομορφιάς εστιάζει στα προϊόντα με έλαιο κάνναβης, ενώ υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή τα έσοδα από αυτά αγγίζουν τα 580 εκατομμύρια δολάρια περίπου, με τις προβλέψεις μέχρι το 2025 να κάνουν λόγο ακόμη και για το αστρονομικό ποσό των 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

apostolakis adv 2

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος που η κάνναβη έχει τόσο μεγάλη ζήτηση; Σύμφωνα με έρευνες το έλαιο των σπόρων της κάνναβης έχει εξαιρετικά οφέλη για την επιδερμίδα, γι’ αυτό και όλο και πιο συχνά παρατηρείται ως συστατικό σε αρκετά καλλυντικά.

Πρόκειται για το μοναδικό έλαιο που περιέχει λινολενικό οξύ, το οποίο με έναν απίστευτο τρόπο διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα. Επίσης, σύμφωνα με μελέτες λειτουργεί και ως φυσικό αντηλιακό φίλτρο για το πρόσωπο.

Τέλος, η υψηλή του περιεκτικότητα σε ωμέγα 3, 6 και 9 λιπαρά καταπραΰνει τους ερεθισμούς, λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης των λιπαρών οξέων, ενώ συμβάλλει δυναμικά και την επανόρθωση του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας.

wabi greece adv

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble