ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιατί η κάνναβη αποτελεί τη νέα τάση στο χώρο της ομορφιάςwabi greece adv

Από τους περισσότερους η κάνναβη είναι παρεξηγημένη και σίγουρα περιθωριοποιημένη. Ωστόσο, για τον κόσμο της ομορφιάς αποτελεί την νέα καυτή τάση, καθώς αποτελεί ένα αρκετά ωφέλιμο για την επιδερμίδα συστατικό.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, μάλιστα, η παγκόσμια αγορά στον κόσμο της ομορφιάς εστιάζει στα προϊόντα με έλαιο κάνναβης, ενώ υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή τα έσοδα από αυτά αγγίζουν τα 580 εκατομμύρια δολάρια περίπου, με τις προβλέψεις μέχρι το 2025 να κάνουν λόγο ακόμη και για το αστρονομικό ποσό των 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος που η κάνναβη έχει τόσο μεγάλη ζήτηση; Σύμφωνα με έρευνες το έλαιο των σπόρων της κάνναβης έχει εξαιρετικά οφέλη για την επιδερμίδα, γι’ αυτό και όλο και πιο συχνά παρατηρείται ως συστατικό σε αρκετά καλλυντικά.

swell adv 2021

Πρόκειται για το μοναδικό έλαιο που περιέχει λινολενικό οξύ, το οποίο με έναν απίστευτο τρόπο διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα. Επίσης, σύμφωνα με μελέτες λειτουργεί και ως φυσικό αντηλιακό φίλτρο για το πρόσωπο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Τέλος, η υψηλή του περιεκτικότητα σε ωμέγα 3, 6 και 9 λιπαρά καταπραΰνει τους ερεθισμούς, λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης των λιπαρών οξέων, ενώ συμβάλλει δυναμικά και την επανόρθωση του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας.

wabi greece adv


Σχετικά άρθρα

Back to top button