Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΗ δράση της ρετινόλης στην περιοχή των ματιών - Τι πρέπει να...

Η δράση της ρετινόλης στην περιοχή των ματιών – Τι πρέπει να προσέξεις

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

wabi greece adv

Οι περισσότεροι δερματολόγοι έχουν ιδιαίτερη εκτίμηση στην ρετινόλη, καθώς το παράγωγο της βιταμίνης Α έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, καθιστώντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες μια μακρινή ανάμνηση.

mechanical adv 2021

Τις περισσότερες φορές, η ρετινόλη χρησιμοποιείται για να προσφέρει σύσφιξη, λείανση του δέρματος του προσώπου αλλά και για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

apostolakis adv 2

Με μία μικρή έρευνα στην αγορά αλλά και στο διαδίκτυο, θα δείτε ότι υπάρχει τεράστια ποικιλία σε κρέμες ματιών, που περιέχουν ρετινόλη.

Ό,τι γνωρίζουμε για τη σωστή χρήση και εφαρμογή στο πρόσωπο, τα ίδια πρέπει να ακολουθούμε και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Οι κρέμες με ρετινόλη προτείνονται για την εξομάλυνση των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών και συγκεκριμένα στο πόδι της χήνας, αλλά και για να μειώσουν το οίδημα, τους μαύρους κύκλους.

Οποιοδήποτε προϊόν με ρετινόλη, είτε μιλάμε για κρέμα προσώπου ή ματιών, πρέπει να εφαρμόζεται το βράδυ, όπου δεν έρχεται το δέρμα σε επαφή με τον ήλιο. Ύστερα το πρωί πρέπει να κάνουμε σχολαστικό καθαρισμό, να μην αφήσουμε ίχνος κρέμας και να εφαρμόσουμε αντηλιακή κρέμα.

Συμβουλή! Μην ξεχνάτε ότι πάντα εντάσσουμε σταδιακά νέα προϊόντα στη ρουτίνα περιποίησής μας. Αν στις πρώτες 10 ημέρες δεν παρατηρήσουμε ερεθισμό ή κάποιο άλλο ανεπιθύμητο σύμπτωμα, τότε το προϊόν μπαίνει κανονικά στην καθημερινότητά μας, διαφορετικά το σταματάμε και ενημερώνουμε ακόμα και το δερματολόγο μας.

wabi greece adv

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble