ΓΥΝΑΙΚΑ by WABI

Η δράση της ρετινόλης στην περιοχή των ματιών – Τι πρέπει να προσέξεις

wabi greece adv

Οι περισσότεροι δερματολόγοι έχουν ιδιαίτερη εκτίμηση στην ρετινόλη, καθώς το παράγωγο της βιταμίνης Α έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, καθιστώντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες μια μακρινή ανάμνηση.

caffeine adv 2021

Τις περισσότερες φορές, η ρετινόλη χρησιμοποιείται για να προσφέρει σύσφιξη, λείανση του δέρματος του προσώπου αλλά και για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Με μία μικρή έρευνα στην αγορά αλλά και στο διαδίκτυο, θα δείτε ότι υπάρχει τεράστια ποικιλία σε κρέμες ματιών, που περιέχουν ρετινόλη.

neratzoulis neo

Ό,τι γνωρίζουμε για τη σωστή χρήση και εφαρμογή στο πρόσωπο, τα ίδια πρέπει να ακολουθούμε και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Οι κρέμες με ρετινόλη προτείνονται για την εξομάλυνση των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών και συγκεκριμένα στο πόδι της χήνας, αλλά και για να μειώσουν το οίδημα, τους μαύρους κύκλους.

Οποιοδήποτε προϊόν με ρετινόλη, είτε μιλάμε για κρέμα προσώπου ή ματιών, πρέπει να εφαρμόζεται το βράδυ, όπου δεν έρχεται το δέρμα σε επαφή με τον ήλιο. Ύστερα το πρωί πρέπει να κάνουμε σχολαστικό καθαρισμό, να μην αφήσουμε ίχνος κρέμας και να εφαρμόσουμε αντηλιακή κρέμα.

Συμβουλή! Μην ξεχνάτε ότι πάντα εντάσσουμε σταδιακά νέα προϊόντα στη ρουτίνα περιποίησής μας. Αν στις πρώτες 10 ημέρες δεν παρατηρήσουμε ερεθισμό ή κάποιο άλλο ανεπιθύμητο σύμπτωμα, τότε το προϊόν μπαίνει κανονικά στην καθημερινότητά μας, διαφορετικά το σταματάμε και ενημερώνουμε ακόμα και το δερματολόγο μας.

wabi greece adv

Σχετικά άρθρα

Back to top button