ΓΥΝΑΙΚΑ

Beauty: Αυτή είναι η τάση που θα κυριαρχήσει το 2021wabi greece adv

Το 2020 φεύγει και μαζί με αυτό και ορισμένες τάσεις ομορφιάς του. Μπορεί να είδαμε υπερβολικό μακιγιάζ, έντονα κραγιόν και eyeliner παντού το 2020, όμως το μεγαλύτερο beauty trend του 2021 είναι η στροφή στο μινιμαλισμό! Εσύ θα το υιοθετήσεις ως τάση ή τον ψηφίζεις αρνητικά;

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η συγκεκριμένη τάση ομορφιάς, λέγεται διεθνώς skinimalism και ουσιαστικά παντρεύει τον μινιμαλισμό με το δέρμα και το μακιγιάζ σου. Ουδέτερες αποχρώσεις, απαλά κραγιόν και έμφαση στο δέρμα επιτάσσει η μόδα για το νέο έτος.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη τάση, όσο πιο φυσικό είναι το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου και όσο περισσότερες «ατέλειες» φαίνονται, όπως οι δυσχρωμίες ή οι φακίδες σου, τόσο το καλύτερο! Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι αν είσαι κορίτσι που αγαπά το μακιγιάζ δεν υα μπορέις να βάλεις το κόκκινο κραγιόν σου ή να κάνεις ένα έντονο eyeliner, καθώς αυτά μπορούν να «φορεθούν» συνδυαστικά με την απαλή βάση στην επιδερμίδα σου, σα να κάνεις ένα mix and match.

swell adv 2021

Μικρά tips για να υιοθετήσεις τη νούμερο ένα τάση ομορφιάς για το 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Πώς όμως μπορείς να υιοθετήσεις το «skinimalism», χωρίς να φαίνεται ξένο το όλο αποτέλεσμα; Υπάρχουν ορισμένα tips που θα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη…

  • Δώσε έμφαση στην ρουτίνα ομορφιάς σου, ώστε να είναι καθαρή η επιδερμίδα σου
  • Μην αμελείς τον καθαρισμό σε ειδικό, ανά 6μηνο περίπου
  • Επίλεξε σωστή απόχρωση makeup και πούδρας για να μην φαίνεται διαφορά με το λαιμό σου
  • Τόλμησε να φορέσεις απαλά κραγιόν και σκιές

EXTRA TIP: Αν θέλεις, μπορείς απλά να κάνεις μια όμορφη βάση και να βάλεις λίγη μάσκαρα. Σύμφωνα με τις τάσεις για το 2021, αυτό είναι το ιδανικό πρωινό μακιγιάζ!

wabi greece adv


Σχετικά άρθρα

Back to top button