Κυριακή, 9 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήWEB TVWEB TV: Συνέντευξη με τον υπουργό Ναυτιλίας και βουλευτή Λασιθίου κο Γιάννη...

WEB TV: Συνέντευξη με τον υπουργό Ναυτιλίας και βουλευτή Λασιθίου κο Γιάννη Πλακιωτάκη (video)

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου κος Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλάει στο WEB TV του CNA News για την τρέχουσα κατάσταση στην χώρα μας και για τα μέχρι στιγμής μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Επίσης αναφέρεται στην Ευρωπαική «αλληλεγγύη» η οποία προς το παρόν υστερεί σε σχέση με τα μέτρα και τις χρηματοδοτήσεις που αποφασίζουν άλλες χώρες εκτός Ευρώπης, τονίζοντας ότι αυτή η κρίση δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν οικονομική αλλά σαν κοινωνική και ανθρώπινη.

mechanical adv 2021

Αναφέρθηκε στα 12 μέτρα στήριξης για την ακτοπλοϊα που αποφασίστηκαν χθες 27 Μαρτίου αλλά έδωσε και το στίγμα της επόμενης μέρας.

apostolakis adv 2

Περισσότερα στο βίντεο…

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble