Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήWEB TV«Οδοιπορικό πριν τα μεσάνυχτα…» Γιώργος Νερατζούλης (video)

«Οδοιπορικό πριν τα μεσάνυχτα…» Γιώργος Νερατζούλης (video)

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το CNA News, έκανε ένα μικρό οδοιπορικό και συνομίλησε με επαγγελματίες της εστίασης, επικεντρώνοντας την κουβέντα στο πολύ σοβαρό θέμα του κλεισίματος των καταστημάτων εστίασης τα μεσάνυχτα.

mechanical adv 2021

Κάμερα: Αννα Βαρνακιώτη

apostolakis adv 2

Η Κρήτη και συγκεκριμένα ο Αγιος Νικόλαος, βρίσκεται στις περιφέρειες που εντάσσονται σε αυτό το μέτρο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Οι αντιδράσεις είναι μεγάλες διότι αδικούνται και πλήττονται εν μέσω Καλοκαιριού και Αυγούστου, ενώ έχει προηγηθεί ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που η καραντίνα τους δημιούργησε μεγάλα προβλήματα επιβίωσης.

Στα πλαίσια του οδοιπορικού μας, μιλήσαμε με το επιχειρηματία κο Γιώργο Νερατζούλη, που παράλληλα είναι στο ΔΣ του συλλόγου Εστίασης Αγίου Νικολάου αλλά και μέλος της ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Λασιθίου, από τον οποίο ζητήσαμε μια μικρή τοποθέτηση για το μέτρο του κλεισίματος των καταστημάτων τα μεσάνυχτα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble