Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήWEB TVΜανόλης Πεπόνης: Ο πρόεδρος του «Εργατικού Κέντρου Λασιθίου» στην κάμερα του CNA...

Μανόλης Πεπόνης: Ο πρόεδρος του «Εργατικού Κέντρου Λασιθίου» στην κάμερα του CNA News (video)

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σε ερωτήσεις και θέματα που αφορούν στην τρέχουσα επικαιρότητα απάντησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου κος Μανόλης Πεπόνης, σε μία αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο WEB TV του CNA News και στον Βαγγέλη Βαρνακιώτη.

Μίλησε για την ανανέωση της θητείας του σαν πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο με πολλές προκλήσεις για τους εργαζόμενους.

mechanical adv 2021

Ανα φέρθηκε στις σπουδαίες υπηρεσίες που παρέχουν οι οργανώσεις της ΓΣΕΕ με έρευνες, βοηθήματα, συμβουλευτική υποστήριξη, αλλά και online υπηρεσίες που διευκολύνουν την κάθε ργατουπαλληλική δραστηριότητα.

apostolakis adv 2

Σημαντική αναφορά από τον κο Πεπόνη το θέμα της πρότασης μείωσης μισθών κατά 20% για τους ξενοδοχουπαλλήλους από τους ξενοδόχους για το 2021.

Κλείνοντας μας περιέγραψε τις δυσκολίες που θα φέρει το 2021 σε όλους τους κλάδους των εργαζομένων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble