Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήWEB TVΕκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στο Επιμελητήριο Λασιθίου (video)

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στο Επιμελητήριο Λασιθίου (video)

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στο Επιμελητήριο Λασιθίου από το Φροντιστήριο «Διακρότημα» στον Αγιο Νικόλαο με κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης τον κο Αντώνη Νοτάκη (Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν αρκετοί μαθητές λυκείου όπως και γονείς για να ενημερωθούν σωστά για τις νέες αλλαγές που έφερε την προηγούμενη εβδομάδα το Υπουργείο Παιδείας για τις εισαγωγές στα νέα Πανεπιστήμια.

mechanical adv 2021

Πέρα από μία σωστή ενημέρωση μαθητών και γονέων ο κος Αντώνης Νοτάκης εξήγησε με μία σείρα αναλυτικών παρουσιάσεων που την επιμέλεια την είχε ο ίδιος, το πως ένας μαθητής μπορεί να βρει το σωστό δρόμο για την επαγγελματική του καριέρα και να επιλέξει το σωστό επάγγελμα για να πετύχει στην ζωή του αλλά και χρήσιμες συμβουλές για έναν σωστό προσανατολισμό και μία σωστή αντιμετώπιση από γονείς και υποψήφιους φοιτητές.

apostolakis adv 2

Δείτε παραπάνω απόσπασμα από την εκδήλωση στην κάμερα του CNA.GR.

Για τυχόν απορίες ή περισσότερη ενημέρωση μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του κου Αντώνη Νοτάκη στο Facebook (Πατήστε εδώ)

 

 

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble