Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήWEB TVΑντώνης Ζερβός, Δήμαρχος Αγίου Νικολάου | Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στο CNA...

Αντώνης Ζερβός, Δήμαρχος Αγίου Νικολάου | Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο CNA News | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, παραχώρησε στο γραφείο του, στο κτίριο του Δήμου Αγίου Νικολάου, ο δήμαρχος κος Αντώνης Ζερβός.

Ο κος Ζερβός αναφέρθηκε σε πολλά θέματα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσε ο Βαγγέλης Βανακιώτης, ξεκινώντας από την κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν, δηλαδή με την πανδημία που έχει αναγκάσει τον Δήμο να μπαίνει και να βγαίνει σε κατάσταση αυστηρής επιτήρησης, σε κόκκινο, σε πορτοκαλί και πάλι τώρα σε κόκκινο.

mechanical adv 2021

Τα άλλα θέματα της συζήτησης ήταν αρκετά και φυσικά μέσα στην τρέχουσα επικαιρότητα, όπως οι κατεδαφίσεις στο ιστορικό ξενοδοχείο Minos Beach, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και σε όσα έργα πρόκειται να ξεκινήσουν, περί λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί δεν έρχονται υδροπλάνα στον Αγιο Νικόλαο ενώ σε άλλες περιοχές της Κρήτης έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές, για την διαδικασία των προσλήψεων που σήκωσε κύματα αντιδράσεων, για το επίμαχο θέμα των δασικών χαρτών, για το αναμενόμενο φύτεμα των νέων δέντρων στην περιοχή της λίμνης καθώς και άλλα θέματα.

apostolakis adv 2

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble