Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήWEB TVΑγιος Νικόλαος | Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κος Γιώργος Βάρδας για την ανακύκλωση...

Αγιος Νικόλαος | Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κος Γιώργος Βάρδας για την ανακύκλωση | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Εξηγήσεις και διευκρινήσεις έδωσε σήμερα ο αντιδήμαρχος καθαριότητας στον Δήμο Αγίου Νικολάου κος Γιώργος Βάρδας, με αφορμή την ανάρτηση του CNA News που δείχνει το απορριμματοφόρο ανακύκλωσης του Δήμου, να αδειάζει τα προς ανακύκλωση απορρίματα, στην χωματερή του ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου.

Η σημερινή ανάρτησή μας δημιούργησε πολλές αντιδράσεις και πολλά σχόλια για τον τρόπο διαχείρισης της ανακύκλωσης στον Δήμο Αγίου Νικολάου και ανάγκασε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να μας δώσει όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις, για τον τρόπο που διαχειρίζεται το πρόβλημα.

mechanical adv 2021

* Στην μίνι αυτή συνέντευξη, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα τα οποία εφαρμόζονται σε αυτές τις περιπτώσεις και αφορούν στην προστασία από τον covid-19. Εξάλλου, στα γραφεία του CNA λειτουργεί σε 24ωρη βάση ειδικό μηχάνημα της ids-hellas.gr που προσφέρει πλήρη προστασία από οποιονδήποτε ιό, συμπεριλαμβανομένου και του covid-19.

apostolakis adv 2

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble