Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήVIDEOSΣτολίστηκε η Αθήνα - Φωταγωγήθηκε για πρώτη φορά ο Πύργος του Πειραιά...

Στολίστηκε η Αθήνα – Φωταγωγήθηκε για πρώτη φορά ο Πύργος του Πειραιά (video)

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η Αττική έχει «φορέσει» τα γιορτινά της, δίνοντας ένα αίσθημα αισιοδοξίας ενόψει των φετινών, αλλιώτικων, Χριστουγέννων.

Την αισιοδοξία αυτή θέλησε να μας μεταδώσει η ομάδα Up Stories με ένα εντυπωσιακό βίντεο.

mechanical adv 2021

Μάλιστα, στα πλάνα βλέπουμε και αυτό που μας έλειψε αρκετά: μία νυχτερινή περιπλάνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας.

apostolakis adv 2

Στάση πρώτη ο φωταγωγημένος για πρώτη φορά στην ιστορία του Πύργος του Πειραιά. Το δεύτερο ψηλότερο κτήριο της Ελλάδας φόρεσε τα γιορτινά του και το θέαμα που προσφέρει στους περαστικούς είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Αφήνοντας τον Πειραιά και ανηφορίζοντας προς την Αθήνα την παράσταση κλέβει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η θεά σε αυτό τόσο από την λεωφόρο Ποσειδώνος όσο και από την λεωφόρο Συγγρού πραγματικά μαγνητίζει τα βλέμματα και ο στολισμός από άκρη σε άκρη ολόκληρου του εντυπωσιακού πάρκου είναι εκπληκτικός.

Στη συνέχεια η στολισμένη Αθήνα θα σας εντυπωσιάσει. Σύνταγμα, Ομόνοια, πλατεία Κοτζιά και η νέα πλατεία Ομόνοιας με το εντυπωσιακό σιντριβάνι θα σας μαγέψουν κυριολεκτικά και θα σας μεταφέρουν στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αξιοσημείωτος είναι και στολισμός της Πανεπιστημίου με τις καταπληκτικές γιρλάντες που δημιουργούν ένα φανταχτερό πέπλο πάνω από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Τέλος, το Δημαρχείο Περιστερίου που, σύμφωνα με το Up Stories, παραμένει και φέτος το ομορφότερα στολισμένο δημόσιο κτήριο της Ελλάδας.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble