Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήVIDEOSRealize: Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο μουσικό βίντεο των AC/DC

Realize: Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο μουσικό βίντεο των AC/DC

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Αποχαιρετώντας το 2020 από την κορυφή των charts 18 διαφορετικών χώρών όπου σκαρφάλωσε το άλμπουμ τους «Power Up», οι AC/DC  ξεκινούν τη νέα χρονιά με ένα δώρο στους θαυμαστές τους. Το συγκρότημα, μόλις παρουσίασε το ολοκαίνουριο  μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους «Realize».

Σε σκηνοθεσία των  Clemens Habicht και Josh Cheuse το σκοτεινό βίντεο βρίσκει τους Angus, Brian, Cliff, Phill και Stevie να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: να ροκάρουν μαζί.

mechanical adv 2021

Έχοντας να αντιμετωπίσουν την δυσκολία ότι τα μέλη του συγκροτήματος βρισκόταν σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες, οι δύο σκηνοθέτες προσέγγισαν το κλιπ σαν παζλ, ενώνοντας κάθε ξεχωριστό performance μαζί για την δημιουργία ενός άρτιου visual που δείχνει τους AC/DC όπως δεν τούς έχουμε ξαναδεί.

apostolakis adv 2

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble