Τρίτη, 15 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήVIDEOSΟι επαγγελματίες της εστίασης στέλνουν ένα συγκινητικό μήνυμα | Video

Οι επαγγελματίες της εστίασης στέλνουν ένα συγκινητικό μήνυμα | Video

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Η «estiasigreece» στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα όλης της εστίασης με ένα ιδιαίτερο βίντεο. «Μας λείπουν οι άνθρωποι»… αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Μία δημιουργία εμπνευσμένη από τη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας, την παραγωγή της οποίας επιμελήθηκε η ομάδα της Αθηνάς Κρικέλη.

«Μας λείπουν οι άνθρωποι… Αυτή είναι η πραγματικότητα από την οποία όμως δεν λείπει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους πως θα σταθεί όρθια και θα αντέξει, όπως άντεξε στους αιώνες το καφενείο του Φορλίδα, το παλιότερο (σύμφωνα με το greekgastronomyguide) καφενείο της Ελλάδας με αδιάλειπτη λειτουργία απ’ το 1785», επισημαίνεται.

mechanical adv 2021

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-