Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήVIDEOSΙσλανδία | Drone πέταξε πάνω από το ηφαίστειο που «βρυχάται» | Video

Ισλανδία | Drone πέταξε πάνω από το ηφαίστειο που «βρυχάται» | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ενα drone που στάλθηκε στη Nότια Χερσόνησο (Ρεϊκιάνες) στην Ισλανδία κατέγραψε θεαματικές εικόνες από το ηφαίστειο που έχει ενεργοποιηθεί τα τελευταία 24ωρα και συνεχίζει να εκτοξεύει λάβα μετά την έκρηξή του.

Στα πλάνα που μετέδωσε το πρακτορείο Ruptly αποτυπώνεται από ψηλά το βουνό να εκτοξεύει ριπές λάβας καθώς ποτάμια με καυτό πορτοκαλί υγρό χύνονται σαν καταρράκτης στα πετρώδη εδάφη. Eνα τεράστιο σύννεφο καπνού ανεβαίνει στον ουρανό καθώς η κάμερα, που είναι συνδεδεμένη με το drone, «συλλαμβάνει» το εκπληκτικό φυσικό φαινόμενο.

mechanical adv 2021

Το ηφαίστειο, που βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας, Ρέικιαβικ, ξέσπασε την Παρασκευή το βράδυ, αλλά η ροή της λάβας δεν έχει ακόμη υποχωρήσει. Μετά την έκρηξη, η εισερχόμενη και εξερχόμενη εναέρια κυκλοφορία σταμάτησε στο διεθνές αεροδρόμιο Keflavik λόγω της εγγύτητας του ηφαιστείου με την πρωτεύουσα.

apostolakis adv 2

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν περάσει 781 χρόνια από τότε που σημειώθηκε η τελευταία ηφαιστειακή έκρηξη στη χερσόνησος του Ρεϊκιάνες. Το ηφαίστειο του όρους Φαγκρανταλσφιάλ πιστεύεται ότι ήταν αδρανές για περίπου 6.000 χρόνια.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble