Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήVIDEOSΗ πιο συγκινητική διαφήμιση της χρονιάς (video)

Η πιο συγκινητική διαφήμιση της χρονιάς (video)

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Έχουμε πολλές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των γιορτών αλλά μια κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει φέρει δάκρυα συγκίνησης στα μάτια των χρηστών των social media.

Ένας κύριος ξυπνάει μια μέρα και αποφασίσει να πάει στην αποθήκη του να βρει την ξεχασμένη kettlebell για να ξεκινήσει να κάνει γυμναστική! Οι γείτονες τον παρακολουθούν καθημερινά να προσπαθεί να γίνει πιο δυνατός και εκείνος έχει πολύ συγκεκριμένο στόχο. Κατά τη διάρκεια της γυμναστικής του, υπάρχει μια φωτογραφία την οποία κοιτάζει αλλά δε μας αποκαλύπτεται ποιο άτομο βρίσκεται στην εικόνα.

mechanical adv 2021

Έχοντας δυναμώσει πολύ ο κύριος, πηγαίνει στο σπίτι της κόρης του για να κάνουν Χριστούγεννα και κρατά ένα δώρο το οποίο είναι για την εγγονή του. Ανοίγει το πακέτο και μέσα βρίσκεται ένα χρυσό αστέρι! Πηγαίνουν μπροστά στο δέντρο και τη σηκώνει ψηλά για να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή! Όλοι εντυπωσιάζονται και όλοι εμείς καταλαβαίνουμε πως ο στόχος που ξεκινήσει ξανά τη γυμναστική είναι γιατί ήθελε απλά να σηκώσει την εγγονή του!

apostolakis adv 2

Η διαφήμιση δημιουργήθηκε για λογαριασμό της DocMorris και είναι ότι πιο συγκινητικό έχουμε δει τον τελευταίο καιρό!

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble