Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήVIDEOSDW-Greek YouTube | Γερμανική εμπειρία με τρομοκράτες απεργούς πείνας - Λοκντάουν -...

DW-Greek YouTube | Γερμανική εμπειρία με τρομοκράτες απεργούς πείνας – Λοκντάουν – Θέμα Λιγνάδη | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο θάνατος του Γερμανού τρομοκράτη Χόλγκερ Μάινς από απεργία πείνας το 1974 στις φυλακές του Βίτλιχ, πυροδότησε τη δεύτερη γενιά τρομοκρατών της RAF, δήλώνει στο DW Greek στο YouTube, ο Γερμανός πολιτικός επιστήμονας Βόλφγκανγκ Κραουσχάαρ. Είναι μέλος του Ιδρύματος για την Ενίσχυση της Επιστήμης και του Πολιτισμού στο Αμβούργο και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους γνώστες σε θέματα αριστερής τρομοκρατίας.

Αίτημα του Χόλκερ Μάινς και άλλων μελών της RAF τότε, ήταν να μεταφερθούν στις ίδιες φυλακές. Διαμαρτύρονταν επίσης για τις συνθήκες κράτησης ενώ διεκδικούσαν το στάτους των ‘αιχμαλώτων πολέμου’. Όπως λέει ο Γερμανός ειδικός, ακολούθησε ακόμα ένας θάνατος μέλους της RAF από απεργία πείνας το 1981 μέσα στις φυλακές χωρίς όμως τόσο δραματικές συνέπειες.

mechanical adv 2021

Ο Γερμανός επιστήμονας τονίζει πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας χρησιμοποιεί το σώμα του ως το τελευταίο όπλο που διαθέτει. Παροτρύνει τις ελληνικές αρχές να σταθμίσουν σοβαρά τις συνέπειες από έναν πιθανό θάνατό του Δημήτρη Κουφοντίνα, αφού όπως λέει το αίτημά του για μεταφορά σε άλλες φυλακές δεν είναι τόσο θεμελιώδες όπως θα ήταν να ζητάει την αποφυλακισή του. Η γερμανική εμπειρία έδειξε πάντως, όπως υπογραμμίζει, πως ο θάνατος του τρομοκράτη Χόλγκερ Μάινς στις φυλακές από απεργία πείνας προκάλεσε ένα μεγάλο κύμα βίας στη Γερμανία.

apostolakis adv 2

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble