Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήVIDEOSDW-Greek YouTube | Συνεπιμέλεια - Οικονομία - Βία στην Αθήνα | Video

DW-Greek YouTube | Συνεπιμέλεια – Οικονομία – Βία στην Αθήνα | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ένας στους τρεις γάμους στη Γερμανία οδηγείται σε διαζύγιο και στο 50% των περιπτώσεων υπάρχουν ανήλικα παιδιά. Συνήθως, όπως και παντού στον κόσμο, τα παιδιά μένουν με τη μητέρα. Όμως οι πατεράδες στη Γερμανία έχουν πολλά δικαιώματα.

Η δικηγόρος Άννα Τζάλη με ειδίκευση στο Οικογενειακό Δίκαιο, η οποία διατηρεί γραφείο εδώ και 20 χρόνια στην Κολωνία, μιλώντας στο DW Greek στο YouTube, δηλώνει πως στην πράξη οι γονείς στη Γερμανία επιλέγουν την συνεπιμέλεια. Η επιμέλεια των παιδιών δεν αποφασίζεται μαζί με το διαζύγιο.

mechanical adv 2021

Oι δυο πλευρές προσφεύγουν στο δικαστήριο μόνο εάν δεν μπορέσουν να συμφωνήσουν. Στην πράξη συνήθως αποφασίζουν από κοινού για θέματα που αφορούν το σχολείο, την υγεία, τις εξωσχολικές δραστηριότητες όπου και απαιτείται η υπογραφή τους.

apostolakis adv 2

Όλο και πιο συχνά το παιδί ή τα παιδιά μένουν μια εβδομάδα με τον ένα γονέα και μια εβδομάδα με τον άλλο. Τέλος, όπως επισημαίνει η κυρία Τζάλη, τα παιδιά εισακούγονται όλο περισσότερο τα τελευταία χρόνια από τα δικαστηρία για το τι επιθυμούν, ακόμα και εάν είναι πέντε ετών.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble