ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξενοδοχείο που είναι φιλικό στο περιβάλλον βραβεύτηκε στην Κρήτη

Το Cactus Royal Spa & Resort στη Σταλίδα του Ηρακλείου έλαβε το διεθνούς κύρους αναγνωρισμένο βραβείο TUI Environmental Champion Award «TUI Umwelt Champion» για το έτος 2016.

Το βραβείο αυτό, απονέμεται κάθε χρόνο από την TUI, την ηγέτιδα εταιρία στον κλάδο του τουρισμού, στα πιο φιλικά προς το περιβάλλον ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Κριτήρια για την απονομή αυτών των βραβείων αποτελούν τόσο οι ψήφοι του κοινού, αλλά και ο έλεγχος και η αξιολόγηση από επίσημους ελεγκτές αναφορικά με τις περιβαλλοντικές πτυχές του ξενοδοχείου.

Κύριος στόχος των βραβείων «TUI Umwelt Champion», όπως αναφέρει το e-travelnews.gr, είναι η επιβράβευση και αναγνώριση των ξενοδοχείων που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της αειφόρου και υπεύθυνης διαχείρισης. Έτσι η αναγνώριση αυτή αντανακλά την περιβαλλοντική και κοινωνική δέσμευση των ξενοδοχείων.Παράλληλα, εικοσιπέντε χρόνια συνεχούς βράβευσης συμπλήρωσε το Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, κερδίζοντας για μια ακόμα χρονιά τη «Γαλάζια Σημαία».

Τα ξενοδοχεία Santa Marina Beach Hotel στην Αμμουδάρα και Sitia Beach City Resort & Spa στη Σητεία, βραβεύονται επίσης με τη «Γαλάζια Σημαία» επί σειρά ετών. Και τα τρία ξενοδοχεία ανήκουν στον ελληνικών συμφερόντων όμιλο Cyan Group of Hotels.

Η Cyan Group of Hotels ιδρύθηκε το 1976 και διαθέτει τρία ξενοδοχεία στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και στη Σητεία, το Apollonia Beach Resort & Spa 5* με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach 4* με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa 5* με 161 δωμάτια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close