ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TUI | Ακύρωσε πακέτα διακοπών και πτήσεις σε 9 ελληνικούς προορισμούς

Οι βρετανοί δεν θα μπορούν να πάνε σε Χανιά, Καβάλα, Κεφαλονιά, Μύκονο, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο και ΘεσσαλονίκηΤην ακύρωση όλων των τουριστικών πακέτων που είχαν προγραμματιστεί έως τις αρχές Ιουλίου για 9 ελληνικούς προορισμούς, κυρίως σε νησιά, προχώρησε η TUI εν μέσω της αβεβαιότητας που επικρατεί σχετικά με την «πράσινη λίστα» τουριστικών προορισμών της βρετανικής κυβέρνησης.

Η απόφαση ελήφθη αφότου η αεροπορική Jet2 ακύρωσε όλες τις διεθνείς και τουριστικές πτήσεις της και για την Ελλάδα έως και την 1η Ιουλίου, ενώ και η Easyjet επανεξετάζει το πρόγραμμα δρομολογίων της

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η απόφαση της TUI επηρεάζει και άλλες χώρες του ευρωπαϊκού νότου που δεν κατάφεραν να μπουν στην πράσινη λίστα δίνοντας μι ένδειξη ότι η Ευρώπη θα μείνει και μετά τον Ιούλιο εκτός των ελεύθερων τουριστικών επιλογών των βρετανών.

Σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται το Travel Weekly, η TUI ακύρωσε τουριστικά πακέτα:

swell adv 2021

– Έως και τις 4 Ιουλίου σε: Ελλάδα – Κρήτη (Χανιά), Καβάλα, Κεφαλονιά, Μύκονο, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη,

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Σε Αρούμπα, Κροατία, Κύπρο, Ιταλία, Τζαμάικα, Μάλτα, Ισπανία – Ηπειρωτική Ισπανία, Φορμεντέρα, Μαγιόρκα , Ίμπιζα, Μενόρκα, Λα Πάλμα, και όλες τις προγραμματισμένες διακοπές σε προορισμούς της κατηγορίας “λίμνες και βουνά”.

– Έως και τις 11 Ιουλίου σε: Βουλγαρία, Πράσινο Ακρωτήριο, Κόστα Ρίκα, Δομινικανή Δημοκρατία, Αίγυπτος, Μεξικό, Μαρόκο, Τυνησία, Τουρκία.

Η εταιρεία ακύρωσε επίσης όλες τα τουριστικά πακέτα που περιλαμβάνουν πτήσεις τρίτων προς Ινδονησία, Μαλδίβες, Μαυρίκιο, Σρι Λάνκα, Τανζανία, Ταϊλάνδη και ΗΑΕ έως τις 11 Ιουλίου.

Έχει ήδη αναγκαστεί να ακυρώσει τις κρατήσεις πριν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οπότε πιστεύεται ότι η τελευταία απόφαση είναι μια προσπάθεια να αποφευχθεί η απώλεια περισσότερων χρημάτων.


Σχετικά άρθρα

Back to top button