ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TUI airtours: Η Ελλάδα, κορυφαίος προορισμός πολυτελών διακοπώνΟι ξεχωριστές στιγμές και εμπειρίες που συμβαδίζουν με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών είναι τα σημαντικότερα κριτήρια στον προγραμματισμό πολυτελών διακοπών, σύμφωνα με την airtours.Η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ιταλία είναι, με σειρά προτεραιότητας, οι πιο περιζήτητοι προορισμοί διακοπών στο brand διακοπών πολυτελείας της TUI airtours, για αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό το καλοκαίρι, η διασκέδαση και η γαστρονομία είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία των διακοπών που παρουσιάζουν εξαιρετικά υψηλή ζήτηση.Οι πελάτες του οργανισμού προτιμούν φέτος ιδιαίτερα τις κάβες κορυφαίων ξενοδοχείων με σπάνια και μοναδικά κρασιά από οινοποιεία από όλο τον κόσμο.Η χειμερινή σεζόν παρουσιάζει επίσης μεγάλη ζήτηση, με τις κρατήσεις να σημειώνουν αύξηση 18%.

Για τη χειμερινή σεζόν περιμένουμε σημαντική αύξηση για άλλη μια χρονιά, ιδιαίτερα στους μακρινούς προορισμούς, δήλωσε ο διευθυντής brand της airtours, Steffen Boehnke.Τα πιο περιζήτητα είναι τα δωμάτια με υψηλά στάνταρ ποιότητας, οι σουίτες και οι βίλες, τόνισε.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.
Back to top button
Close
Close