Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΤουρισμός | Εξετάζεται η προτεραιότητα εμβολιασμών στους επαγγελματίες του κλάδου

Τουρισμός | Εξετάζεται η προτεραιότητα εμβολιασμών στους επαγγελματίες του κλάδου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με αφορμή τις επερχόμενες ανακοινώσεις από την επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για το τι μέλλει γενέσθαι για το λιανεμπόριο, και τον τουρισμό, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, Θανάσης Κοντογεώργης, σχολιάζει το ζήτημα του ενδεχομένου ανοίγματος της αγοράς και των δραστηριοτήτων, το χρονοδιάγραμμα για το εθνικό σχέδιο εμβολιασμού, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις για το εμβόλιο της AstraZeneca.

Αναφορικά με τον τουρισμό, ο Γενικός Γραμματέας τόνισε πως τόσο το εθνικό σχέδιο όσο και το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα ενισχύσουν το ρεύμα του τουρισμού με ασφάλεια, όπως άλλωστε συνέβη και την προηγούμενη χρονιά με τα μέτρα που είχε θεσπίσει η κυβέρνηση και τη συμβολή του εθνικού συστήματος υγείας και της πολιτικής προστασίας.

mechanical adv 2021

Τον Μάϊο, αφού ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός πολιτών που ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες άνω των 60, καθώς και των ευπαθών ομάδων και με βάση τη διαθεσιμότητα των εμβολίων, η κυβέρνηση εξετάζει και αξιολογεί τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των επαγγελματιών του κλάδου του τουρισμού, ανέφερε ο ΓΓ Συντονισμού.

apostolakis adv 2

Την ίδια στιγμή ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε συνέντευξή του στο Politico επιβεβαίωσε την ημερομηνία ορόσημο της της 14ης Μαΐου 2021, για το επίσημο άνοιγμα του Ελληνικού Τουρισμού. «Είμαστε σχετικώς βέβαιοι ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι ασφαλής, καθώς θα έχουμε ως συμμάχους τον καλό καιρό και την πρόοδο των εμβολιασμών. Το μόνο που μπορούμε να πούμε προς το παρόν με σιγουριά είναι ότι το 2021 θα αποδειχθεί καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά», ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός.

Αναφορικά με το εμβόλιο της AstraZeneca, ο κ. Κοντογιώργης πρόσθεσε πως είναι απολύτως ασφαλές και η κυβέρνηση προχωρά κανονικά στο εθνικό σχέδιο εμβολιασμού, υπογραμμίζοντας πως «έχουμε ξεπεράσει το 1.3000.000 εμβολιασμούς και μέχρι την 25η Μαρτίου θα έχουν εμβολιαστεί 1 εκατ. πολίτες, τουλάχιστον με την πρώτη δόση».

Ο ΓΓ τόνισε πως αύριο θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα των εμβολιασμών για τις εναπομείνασες κατηγορίες πολιτών, με προτεραιότητα τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, το πολύ αυξημένου κινδύνου, οι οποίες αναμένεται να εμβολιαστούν τις επόμενες ημέρες, για να ακολουθήσουν οι ηλικιακές κατηγορίες 70-74 και 65-69 ετών.

Η κυβέρνηση με γνώμονα το πρόγραμμα παράδοσης εμβολίων, φιλοδοξεί πως μέχρι το τέλος Απριλίου, αρχές Μαΐου όλες οι ηλικιακές ομάδες άνω των 60 και οι ευπαθείς ομάδες να έχουν εμβολιαστεί, κατέληξε.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble