Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΤουρισμός: Αγωνία για την επόμενη σεζόν

Τουρισμός: Αγωνία για την επόμενη σεζόν

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Κορυφώνεται η αγωνία των επιχειρηματιών και εργαζόμενων του κλάδου για τις προοπτικές ανάκαμψης την επόμενη σεζόν, η αποκατάσταση της οποίας φαίνεται πως τελικά θα πάρει χρόνο παρά το εμβόλιο που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2021.

Υπό την προϋπόθεση της κυκλοφορίας εμβολίου για τον νέο κορονοϊό φορείς της τουριστικής αγοράς τοποθετούν την επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας μετά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, και αυτό στην καλύτερη περίπτωση.

mechanical adv 2021

Το εμβόλιο αυξάνει την επιθυμία για διακοπές σε μια έρευνα που δημοσίευσε το Reuters τα ευρήματα έδειξαν ότι η ανάγκη για ανθρώπινη επαφή προέχει.Όπως αναφέρει το πρακτορείο, η καλλιέργεια και ανάπτυξη ενός εμβολίου για τον ιό θα μπορούσε να βελτιώσει την εικόνα της δοκιμαζόμενης τουριστικής βιομηχανίας.

apostolakis adv 2

Ερευνες απο μεγάλα ταξιδιωτικά site έδειξε μια κορύφωση στις αναζητήσεις για ταξίδια μετά την ανακοίνωση της Pfizer, στις 10 Νοεμβρίου, πως το πειραματικό εμβόλιο κατά του Covid-19 που αναπτύσσει σε συνεργασία με την BioNTech είναι αποτελεσματικό κατά 95%. Ενώ σημαντικός παράγοντας για τον ταξιδιώτη να παραμένει με 63% των ερωτώμενων, η καθαριότητα και η πολιτική ασφάλειας ενός ξενοδοχείου προτού προχωρήσουν σε κάποια κράτηση.

Η ανακοίνωση της ανακάλυψης και της αποτελεσματικότητας του εμβολίου κατά του κορωνοϊού αναζωπύρωσε τις ελπίδες για ανάκαμψη του τουριστικού τομέα και ολοι ελπιζουμε να ξεχάσουμε οσο πιο γρήγορα την περσινή σεζόν και το 2021 ο ελληνικός τουρισμός να εκτοξευθεί. Οι Έλληνες ξέρουμε να προσφέρουμε πολύ καλή φιλοξενία και οι υπηρεσίες που απολαμβάνει κάνεις στην Ελλάδα δεν είναι ακριβές και κυρίως είναι πολύ πιο αναβαθμισμένες σε σύγκριση με άλλες χώρες που μας ανταγωνίζονται!!

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble