ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός: Αγωνία για την επόμενη σεζόνΚορυφώνεται η αγωνία των επιχειρηματιών και εργαζόμενων του κλάδου για τις προοπτικές ανάκαμψης την επόμενη σεζόν, η αποκατάσταση της οποίας φαίνεται πως τελικά θα πάρει χρόνο παρά το εμβόλιο που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2021.

Υπό την προϋπόθεση της κυκλοφορίας εμβολίου για τον νέο κορονοϊό φορείς της τουριστικής αγοράς τοποθετούν την επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας μετά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, και αυτό στην καλύτερη περίπτωση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το εμβόλιο αυξάνει την επιθυμία για διακοπές σε μια έρευνα που δημοσίευσε το Reuters τα ευρήματα έδειξαν ότι η ανάγκη για ανθρώπινη επαφή προέχει.Όπως αναφέρει το πρακτορείο, η καλλιέργεια και ανάπτυξη ενός εμβολίου για τον ιό θα μπορούσε να βελτιώσει την εικόνα της δοκιμαζόμενης τουριστικής βιομηχανίας.

Ερευνες απο μεγάλα ταξιδιωτικά site έδειξε μια κορύφωση στις αναζητήσεις για ταξίδια μετά την ανακοίνωση της Pfizer, στις 10 Νοεμβρίου, πως το πειραματικό εμβόλιο κατά του Covid-19 που αναπτύσσει σε συνεργασία με την BioNTech είναι αποτελεσματικό κατά 95%. Ενώ σημαντικός παράγοντας για τον ταξιδιώτη να παραμένει με 63% των ερωτώμενων, η καθαριότητα και η πολιτική ασφάλειας ενός ξενοδοχείου προτού προχωρήσουν σε κάποια κράτηση.

swell adv 2021

Η ανακοίνωση της ανακάλυψης και της αποτελεσματικότητας του εμβολίου κατά του κορωνοϊού αναζωπύρωσε τις ελπίδες για ανάκαμψη του τουριστικού τομέα και ολοι ελπιζουμε να ξεχάσουμε οσο πιο γρήγορα την περσινή σεζόν και το 2021 ο ελληνικός τουρισμός να εκτοξευθεί. Οι Έλληνες ξέρουμε να προσφέρουμε πολύ καλή φιλοξενία και οι υπηρεσίες που απολαμβάνει κάνεις στην Ελλάδα δεν είναι ακριβές και κυρίως είναι πολύ πιο αναβαθμισμένες σε σύγκριση με άλλες χώρες που μας ανταγωνίζονται!!

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button