ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τοποθετήθηκε πλωτή εξέδρα στο «Blue Palace Resort» στην Πλάκα Ελούντας

Την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας 70 τ.μ. για εποχιακή χρήση στο βόρειο τμήμα της παραλίας, μπροστά από το ξενοδοχείο Blue Palace Resort, ιδιοκτησίας Γκολφ Ρέζιντενσις ΑΕΞΤΕ Τουριστικές & Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις στην περιοχή Πλάκα Ελούντας, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων.

Για την τοποθέτηση της εξέδρας ετέθησαν μία σειρά όρων, μεταξύ των οποίων είναι και οι εξής:

caffeine adv2020b

• Δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

• Να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος και ασφάλειας ναυσιπλοΐας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών τοποθέτησης και κατά τη χρήση της πλωτής εξέδρας.

neratzoulis neo

• Να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των χρηστών της πλωτής εξέδρας και να μη γίνεται χρήση αυτής για σκοπούς διαφορετικούς από αυτό για τον οποίο αδειοδοτείται.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button