ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το «Mirabello» θα γίνει το δεύτερο 5άστερο Wyndham Grand στην Ελλάδα


Τελευταία ενημέρωση:

Aπό τον ερχόμενο Οκτώβριο το ξενοδοχείο Μirabello του ομίλου Μαμιδάκη στην Κρήτη θα ξεκινήσει ένα πρώτο ”lifting” προκειμένου να λειτουργήσει, ανανεωμένο, από τη θερινή σεζόν του 2019, ως το δεύτερο Wyndham Grand στην Ελλάδα.Με το πρώτο εγχείρημα του 5άστερου Wyndham Grand Αthens, στην πλατεία Καραϊσκάκη να παρουσιάζει επιδόσεις και πληρότητες πάνω από τις προσδοκίες, ο γνωστός ξενοδοχειακός κολοσσός, ο οποίος συνεργάζεται στη χώρα μας με την Zeus International του Χάρη Σιγανού συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς. Μόλις στα μέσα του περασμένου μήνα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Wyndham Athens Residence στην πλατεία Καραϊσκάκη, ακριβώς απέναντι από το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας στη χώρα μας και τώρα η Zeus ήδη προετοιμάζει το έδαφος με τις μελέτες για το νέο ξενοδοχείο του ομίλου Wyndham στην Κρήτη, σε μία από τις πιο γνωστές μονάδες του νησιού που έχει συνδέσει το όνομά της με μία επίσης από τις πιο γνωστές οικογένειες του εγχώριου επιχειρείν, τον όμιλο Μαμιδάκη.

Η Zeus International έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον όμιλο Μαμιδάκη προκειμένου να αναλάβει τη διαχείριση και λειτουργία του Mirabello Beach στην Κρήτη, το οποίο λειτουργεί από το 1971 στο νησί, «αποτελώντας έτσι ένα από τα τοπόσημα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ενώ περιήλθε στην ιδιοκτησία των Μhotels το 2004 και ανακαινίστηκε πλήρως», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Το συγκρότημα, που ακριβώς λόγω της θέσης του έχει τη δυνατότητα για υψηλότερες επιδόσεις, αποτελείται από δύο ενότητες, το Mirabello Beach Hotel με 176 δωμάτια και το Mirabello Village με 115 bungalows, ενώ στόχος της νέας διαχείρισης είναι να προσελκύσει πελατεία και εκτός του «παραδοσιακού» τουριστικού προϊόντος του «Ηλιος και Θάλασσα».

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Wyndham έχει δώσει επανειλημμένα ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα με τον Δημήτρη Μανίκη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Wyndham Hotels & Resorts για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής να δηλώνει, με την ευκαιρία των εγκαινίων του Wyndham Athens Residence τον περασμένο μήνα, «εξαιρετικά αισιόδοξος για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα». Τον Ιούλιο ο όμιλος, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας μόλις το 2016 εγκαινίασε το έβδομο κατά σειρά και πρώτο, μικτής χρήσης, concept φιλοξενίας στην Ελλάδα, «μόλις 18 μήνες μετά την παρθενική εμφάνιση της Wyndham Hotels & Resorts στην Ελλάδα με την έναρξη της λειτουργίας του Wyndham Grand Athens», ενώ η αρχική συμφωνία του 2016 με την Ζeus περιλαμβάνει τουλάχιστον 20 μονάδες σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Η πολυτελής αλυσίδα Wyndham Grand, από τα «βαριά» ονόματα του ομίλου της Wyndham βρίσκεται αυτή την στιγμή σε 33 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ευρώπη λειτουργεί, εκτός από την Ελλάδα, στην Τουρκία, τη Γερμανία και την Αυστρία. Συνολικά, η Wyndham Hotels & Resorts είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχειακού franchising στον κόσμο, με σχεδόν 9.000 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες σε έξι ηπείρους. Μέσω του δικτύου των περίπου 790.000 δωματίων που απευθύνονται στον καθημερινό ταξιδιώτη, η Wyndham έχει ισχυρή παρουσία στην αγορά τόσο των οικονομικών όσο και των μεσαίας κλίμακας καταλυμάτων. Η εταιρεία διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο 20 ξενοδοχειακών brands, συμπεριλαμβανομένων των Super 8, Days Inn, Ramada, Microtel Inn & Suites, La Quinta, Wingate, AmericInn, Hawthorn Suites, The Trademark Collection και Wyndham. H Wyndham Hotels & Resorts είναι επίσης γνωστός πάροχος υπηρεσιών ξενοδοχειακού management, με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία υπό τη διαχείρισή της.

CNA Web

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close