ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο της Βρετανίας κλείνει 89 καταστήματα

Το Hays Travel, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο της Βρετανίας, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κλείσει 89 καταστήματα, καθώς ενοποιεί το δίκτυό του, εν μέσω των συνεχιζόμενων πιέσεων του Covid-19.

H εταιρία γνωστοποίησε ότι θα προσφέρει επιλογές εναλλακτικής εργασίας σε 388 άτομα που επηρεάζονται, καθώς επίσης και ότι έχει  αναβάλει να εξετάσει την απόδοση των πρώην καταστημάτων Thomas Cook που εξαγόρασε τον Οκτώβριο του 2019, αναμένοντας τις εξελίξεις στην αγορά το 2021.

brands heaven2021

Το Hays Travel δήλωσε ότι το τρίτο κλείδωμα, που οδήγησε μεγάλες εταιρείες διακοπών να διακόψουν τις πτήσεις και πακέτα, οδήγησε την διοίκησή του στην λήψη έκτακτων μέτρων.

Ο διευθύνων σύμβουλος Jonathon Woodall δήλωσε ότι «η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να συνεχίσουμε να φροντίζουμε τους πελάτες μας και να προσφέρουμε τα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης μέσω των τμημάτων λιανικής, τηλεφώνου και διαδικτύου. Συνεχίζουμε με το ισχυρό διετές επιχειρηματικό μας σχέδιο και συνεχίζουμε να είμαστε έτοιμοι για την ανάκαμψη όταν έρθει».

neratzoulis neo

Μεταξύ άλλων επιλογών, το προσωπικό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο τμήμα homeworking της Hays Travel, να εργαστεί από το σπίτι ή να πάρει θέσεις σε άλλα καταστήματα όπου υπάρχει κενή θέση.

Το Hays Travel λειτουργεί επί του παρόντος 535 καταστήματα και απασχολεί 7.700 άτομα. Κατά τη διάρκεια του κλειδώματος, πολλοί υπάλληλοι εργάζονται επί του παρόντος από το σπίτι, λαμβάνοντας κρατήσεις για διακοπές για το 2021 και μετά.

Ο Manuel Cortes, γενικός γραμματέας της ένωσης TSSA, δήλωσε: «Η σημερινή ανακοίνωση για το κλείσιμο 89 καταστημάτων Hays Travel είναι μια λυπηρή αλλά αναπόφευκτη κίνηση. Με την πανδημία να καλπάζει και οι κρατήσεις Ιανουαρίου να έχουν εκμηδενιστεί ουσιαστικά, το ταξιδιωτικό εμπόριο συνεχίζει να υποφέρει. Ο κορονοϊός άλλαξε ριζικά τον τρόπο ζωής μας και την ικανότητά μας να ταξιδεύουμε, αλλά η κυβέρνηση έχει αποτύχει να δράσει. Θα έπρεπε να είχαμε εφαρμόσει περιορισμούς στα σύνορα και αποτελεσματικά test και ιχνηλάτηση την περασμένη άνοιξη, όταν τα επίπεδα του ιού ήταν χαμηλά και θα μπορούσε να έχει ελεγχθεί”.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button