ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Thomas Cook: Μια εβδομάδα διακοπές στην Κρήτη το Μάιο με μόλις 195 λίρες

Εξαιρετικά ελκυστικές τιμές για διακοπές στις αρχές Μαίου του 2017 σε ελληνικούς και ισπανικούς προορισμούς προσφέρουν στη βρετανική αγορά οι μεγάλοι τουρ οπερέιτορ Thomas Cook και Thomson.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της βρετανικής εφημερίδας express, αυτήν την εποχή προσφέρεται πακέτο διακοπών από τον Thomas Cook, σε διαμέρισμα-στούντιο στο γραφικό χωριό Κουτουλουφάρι, στη Χερσόνησο της Κρήτης, που ξεκινά από 195 λίρες το άτομο (και εφόσον το πακέτο κλεισθεί από δυο άτομα), που περιλαμβάνει: αεροπορικά εισιτήρια από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, στις αρχές του Μαΐου, 7 διανυκτερεύσεις στο στούντιο, μεταφορά από το αεροδρόμιο και δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων. Επιπλέον, οι ταξιδιώτες έχουν την   προστασία της ΑΤΟL και δωρεάν αποσκευές μέχρι 15 κιλά.

Ουσιαστικά για τα δύο άτομα το κόστος είναι μόλις 390 λίρες για το εν λόγω πακέτο, έναντι 984 λιρών που ήταν η αρχική τιμή.

Ο Thomson, εξάλλου, προσφέρει σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Costa del Sol πακέτο με 7 διανυκτερεύσεις έναντι μόλις 162 λιρών τπ άτομο. Σημαντικές εκπτώσεις παρέχονται και σε άλλα ξενοδοχεία σε ισπανικούς προορισμούς.Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close