Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣSwimply | Το νέο Airbnb για πισίνες

Swimply | Το νέο Airbnb για πισίνες

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Swimply, Άσερ Γουίνμπεργκερ, εκτιμά ότι η επιχείρηση του αυξήθηκε περισσότερο από 4.000% πέρυσι λόγω της πανδημίας

Εκτός από τη ζήτηση για χαρτί υγείας που πήρε φωτιά αμέσως μόλις πρωτοεμφανίστηκε ο κορωνοϊός και οι πισίνες φαίνεται πως είχαν την τιμητική τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας καθώς σύμφωνα με στοιχεία από το CNBC, η αγορά έχει εκτοξευτεί στα ύψη τον τελευταίο ένα χρόνο.

mechanical adv 2021

Όμως, δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα για ένα τέτοιο άνοιγμα. Ακριβώς, αυτό ήταν που έδωσε στον Νεντ Τζιλαρντίνο μια ιδέα.

apostolakis adv 2

Ο Νεντ, ένας συνταξιούχος δάσκαλος από το Κολοράντο, στο σπίτι του έχει μία αρκετά μεγάλη πισίνα. Τα τρία του παιδιά όμως, έχουν πλέον μεγαλώσει και δεν ζουν στο πατρικό τους με αποτέλεσμα η πισίνα σπάνια να χρησιμοποιείται από τα μέλη της οικογένειας. Έτσι, το 2019 αποφάσισε να καταχωρήσει την πισίνα του στο Swimply – μια ιστοσελίδα σαν το Airbnb αλλά για πισίνες – για να τη νοικιάζει με την ώρα σε οικογένειες και να βγάζει φυσικά με τον τρόπο αυτό και ένα έξτρα εισόδημα.

Στην αρχή, δεν υπήρχε ζήτηση. Δεν ενδιαφέρονταν πολλοί για να νοικιάσουν την πισίνα του. Όλα άλλαξαν όμως, όταν ξέσπασε η πανδημία. «Ξαφνικά, πέρσι τέτοιον καιρό περίπου, τα μηνύματα άρχισαν να έρχονται βροχή» ανέφερε ο Τζιλαρντίνο.

Μέχρι τον Ιούνιο, η πληρότητα είχε φτάσει στο 100%, καθώς οι οικογένειες προτιμούσαν πιο ασφαλείς δραστηριότητες για να προστατευτούν από την Covid. Υπήρχε ακόμη και λίστα αναμονής. Τουλάχιστον 90 άτομα που περίμεναν μια ακύρωση για να είναι εκείνοι οι τυχεροί που θα πάνε έστω και για μία ώρα να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την πισίνα του. «Δεν το περίμενα», παραδέχτηκε. Αξιοποίησε ακόμη και το υπόγειό του για να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες το μπάνιο και να αλλάζουν με την ησυχία τους, χωρίς να έχουν πρόσβαση στο κύριο μέρος του σπιτιού. Μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Τζιλαρντίνο είχε καταφέρει να κερδίσει περίπου 50.000 δολάρια.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Swimply, Άσερ Γουίνμπεργκερ, εκτιμά ότι η επιχείρηση του αυξήθηκε περισσότερο από 4.000% πέρυσι λόγω της πανδημίας. Η Swimply είναι πλέον ενεργή σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ.

Επί του παρόντος, υπάρχουν περισσότερες από 3.000 πισίνες καταχωρημένες στον ιστότοπο, πολλές από τις οποίες κοστίζουν λιγότερο από 100 δολάρια την ώρα για ενοικίαση. Ο Τζιλαρντίνο χρεώνει 60 δολάρια την ώρα για έως και πέντε άτομα τα σαββατοκύριακα και 45 δολάρια την ώρα για τις καθημερινές, αλλά υπάρχουν εκπτώσεις και διάφορα πακέτα με πιο οικονομικές τιμές.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Swimply διευκολύνει τη διαδικασία κράτησης και πληρωμής και, στη συνέχεια, χρεώνει στους οικοδεσπότες και τους ενοικιαστές ένα τέλος. Βεβαίως, η ασφάλιση είναι ένα μείζων ζήτημα, σύμφωνα με τον Γουίνμπεργκερ. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τώρα έναν ασφαλιστή τρίτου μέρους για να παρέχει κάλυψη σε οικοδεσπότες και ενοικιαστές οι οποίοι οφείλουν να υπογράψουν ένα έγγραφο με το οποίο συμφωνούν ότι θα αποζημιώσουν τον ιδιοκτήτη του ομίλου σε περίπτωση ατυχήματος.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble