ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στους κορυφαίους προορισμούς της χρονιάς η Κρήτη!Υψηλή θέση με τα κορυφαία νησιά του κόσμου κατέλαβε η Κρήτη, σύμφωνα με το γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό «Travel+Leisure»

Τα βραβεία για τους καλύτερους προορισμούς της χρονιάς απένειμε το γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό «Travel+Leisure». Στην ψηφοφορία πήραν μέρος πολίτες από όλον τον κόσμο και ανέδειξαν τον νικητή κάθε κατηγορίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ειδικότερα, ψήφισαν για τα καλύτερα μέρη για διακοπές, για τα κορυφαία εστιατόρια, για τα ιδανικότερα ξενοδοχεία, αλλά και τα πιο όμορφα νησιά. Φέτος, η ψηφοφορία έκλεισε στις 2 Μαρτίου, πριν τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού, άρα το αποτέλεσμα δεν επηρεάστηκε από τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν.

Η Ελλάδα, λοιπόν, ήταν η πρωταγωνίστρια, όσον αφορά τα νησιά.

swell adv 2021

Στην ευρωπαϊκή λίστα κατέκτησε την πρώτη θέση με την Πάρο και σκορ 90.55/100 και στην παγκόσμια λίστα το ίδιο νησί πήρε τη δεύτερη θέση. Μάλιστα, οι αναγνώστες του περιοδικού δήλωσαν πως λατρεύουν το κυκλαδίτικο νησί, καθώς έχει τα πάντα. Κάποιοι το χαρακτήρισαν και «ελληνικό παράδεισο». Την πρώτη θέση σημειώνεται ότι κατέκτησε η Παλαουάν στις Φιλιππίνες.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Επίσης, στη λίστα υπάρχει και η Μήλος. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στη δεύτερη θέση της ευρωπαϊκής λίστας και στην τρίτη της παγκόσμιας. Υψηλή θέση με τα κορυφαία νησιά του κόσμου κατέλαβαν ακόμη η Κρήτη (Νο15 στον κόσμο και 6 στην Ευρώπη), η Ρόδος (Νο10 στην Ευρώπη), η Σαντορίνη (Νο11 στην Ευρώπη), η Κέρκυρα (Νο18 στην Ευρώπη) και η Μύκονος (Νο20 στην Ευρώπη).


Σχετικά άρθρα

Back to top button