ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην Ισπανία το πρώτο ξενοδοχείο που απαγορεύονται οι άντρες

Το να ταξιδεύει κάποιος μόνος είναι μια τάση τα τελευταία χρόνια. Φτιάχνεις μόνος σου το πρόγραμμα των διακοπών σου, κοιμάσαι ότι  ώρα θέλεις, ξυπνάς ότι ώρα θέλεις, τρως ότι ώρα θέλεις.

Και πλέον οι γυναίκες που θέλουν να ταξιδέψουν μόνες και να ξεφύγουν λίγο από τους άντρες, έχουν ένα ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που είναι μόνο γι′ αυτές. Κυριολεκτικά. Απαγορεύονται οι άντρες.

brands heaven2021

Το Som Dona Hotel άνοιξε τις πύλες του για να προσφέρει στις γυναίκες που το επιθυμούν, ηρεμία, χαλάρωση, αλλά και τη συντροφιά άλλων γυναικών.

«Ένα ξενοδοχείο μόνο για γυναίκες. Άνεση, χαλάρωση, τέχνες, υγιεινός τρόπος ζωής και μεσογειακή διατροφή», γράφουν στην σελίδα τους. «Κάντε τις μικρές αποδράσεις σας ή τις διακοπές σας μια μοναδική εμπειρία, είναι διαφορετική από ό,τι έχετε βιώσει μέχρι τώρα, στο Som Dona Hotel, το πρώτο ξενοδοχείο αποκλειστικά για γυναίκες (14 ετών και άνω) στο Πόρτο Κρίστο στην Μανακόρ, κοντά στη Σπηλιά του Δράκου και τις υπέροχες παραλίες με αμμουδιά και πέτρες.

neratzoulis neo

Ένας νέος χώρος για γυναίκες που θέλουν να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινής ζωής, ο οποίος προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους», αναφέρουν επίσης.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button