ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το St Nicolas Bay στα καλύτερα ξενοδοχεία της Μεσογείου


Tρία ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα της Μεσογείου, σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph. Aνάμεσά τους, το μοναδικό κρητικό ξενοδοχείο είναι το St Nicolas Bay στον Αγιο Νικόλαο.Όπως αναφέρει στο άρθρο της η Telegraph, το ξενοδοχείο είναι χτισμένο από πέτρα και απόλυτα εναρμονισμένο στο περιβάλλον, ενώ μοναδική είναι η θέα που προσφέρει στον κόλπο του Μιράμπελλου.

hotel2

Ειδική αναφορά κάνει η εφημερίδα στις υπηρεσίες και παροχές του συγκροτήματος, ανάμεσά τους ένα πλήρες πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ, σχολή καταδύσεων και ενοικίαση ιστιοφόρου.

CNA Web

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close