ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το St Nicolas Bay στα καλύτερα ξενοδοχεία της ΜεσογείουTρία ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα της Μεσογείου, σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph. Aνάμεσά τους, το μοναδικό κρητικό ξενοδοχείο είναι το St Nicolas Bay στον Αγιο Νικόλαο.

Όπως αναφέρει στο άρθρο της η Telegraph, το ξενοδοχείο είναι χτισμένο από πέτρα και απόλυτα εναρμονισμένο στο περιβάλλον, ενώ μοναδική είναι η θέα που προσφέρει στον κόλπο του Μιράμπελλου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

hotel2

Ειδική αναφορά κάνει η εφημερίδα στις υπηρεσίες και παροχές του συγκροτήματος, ανάμεσά τους ένα πλήρες πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ, σχολή καταδύσεων και ενοικίαση ιστιοφόρου.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button