Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΣητεία: Επέκταση του τουριστικού χωριού «Soe Club»

Σητεία: Επέκταση του τουριστικού χωριού «Soe Club»

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ενα βήμα πιο κοντά έρχεται η επένδυση, δυναμικότητας έως 3.700 ατόμων, για την επέκταση του παραθεριστικού- τουριστικού χωριού σε 367 στρέμματα στη Σητεία της Κρήτης, από την εταιρεία Mantagu Ανώνυμη Ξενοδοχειακή Κατασκευαστική Εταιρεία – Soe Club.

Για όσους έχουν θυμούνται την πρώτη επένδυση για το τουριστικό χωριό SoE Club τη δεκαετία του ’90 από τον Μιχάλη Τροχανά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη.

mechanical adv 2021

Ο σχεδιασμός για την οικιστική επένδυση στη Σητεία (και όχι μόνο) με την ιδιωτική πολεοδόμηση που είχε προσελκύσει και εγκλωβίσει μάλιστα χιλιάδες μετόχους πρωταγωνίστησε πριν από δύο και πλέον δεκαετίες στα πρωτοσέλιδα με ουκ ολίγες δικαστικές διαμάχες που ακολούθησαν στη συνέχεια.

apostolakis adv 2

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία Mantagu, με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Γρηγόρη Γεωργιάδη κι ένα νέο επενδυτικό σχήμα, σύμφωνα με το newmoney.gr, προωθεί τις εγκρίσεις για την επέκταση του χωριού με ένα έργο σε μία έκταση 367 στρεμμάτων, ενώ ήδη από τη δεκαετία του ’90 έχει κατασκευαστεί ο οικισμός Διόνυσος ως συγκρότημα τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών, δυναμικότητας 319 κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 36 στρεμμάτων μεγάλο κομμάτι του οποίου δεν απέκτησε ποτέ ενοίκους.

Το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων & Αμφισβητήσεων ενέκρινε τη συμπλήρωση εγκεκριμένης πολεοδομικής μελέτης έκτασης ιδιοκτησίας της εταιρείας Mandagu στη θέση «Ανναλούκας» του δήμου Σητείας, προχωρώντας ένα ακόμη βήμα στο μακρύ δρόμο των αδειοδοτήσεων που έχει ξεκινήσει πιο έντονα την τελευταία πενταετία, από το 2016.

Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη λειτουργία χωριού (Διόνυσος), εμπορικού και πολιτιστικού κέντρου, σχολείων, εκκλησίας και συμπληρωματικών τουριστικών αναπτύξεων. Ο πληθυσμός του τουριστικού – παραθεριστικού συγκροτήματος μπορεί να ανέλθει σε 3.700 άτομα: Το χωριό έχει δυνατότητα φιλοξενίας 940 ατόμων, οι μόνιμοι κάτοικοι και παραθεριστές υπολογίζονται σε 1.450 άτομα, οι τουρίστες σε 940 άτομα και οι μονίμως εργαζόμενοι στον οικισμό σε 370 άτομα.

Ο οικισμός περιλαμβάνει οικόπεδα για την κατασκευή των κατοικιών, καθώς και οικοδομήσιμα γήπεδα για τη δημιουργία κοινωφελών εγκαταστάσεων και άλλων λειτουργιών, αλλά και για κοινόχρηστους χώρους. Στους κοινόχρηστους χώρους περιλαμβάνονται οι ελεύθερες ζώνες πρασίνου, η πλατεία, οι δρόμοι, οι πεζόδρομοι, οι παιδικές χαρές κ.ά.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble