Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΨηφιακά διαβατήρια υγείας: Σε κίνδυνο οι ελευθερίες των ανθρώπων!

Ψηφιακά διαβατήρια υγείας: Σε κίνδυνο οι ελευθερίες των ανθρώπων!

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Tα ψηφιακά διαβατήρια υγείας δεν θα πρέπει να καθιερωθούν μαζικά πριν τα τεστ και τα εμβόλια τεθούν σε πλήρη κυκλοφορία, σύμφωνα με έκθεση που συνέταξε η καθηγήτρια νομικής του Πανεπιστημίου Exeter, Δρ. Ana Beduschi.

Η αδυναμία αντιμετώπισης ζητημάτων όπως η διαθεσιμότητα και η οικονομική προσιτότητα των τεστ και των εμβολίων θέτει σε κίνδυνο τους ανθρώπους που είναι ήδη ευάλωτοι στην προστασία από τον κορωνοϊό.

mechanical adv 2021

Εάν μερικοί άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση ή δε μπορούν να καλύψουν το κόστος των τεστ και των εμβολίων, δεν θα είναι σε θέση να αποδείξουν την κατάσταση της υγείας τους, επομένως οι ελευθερίες τους θα περιορίζονται de facto.

apostolakis adv 2

Τα ψηφιακά διαβατήρια υγείας είναι ψηφιακά διαπιστευτήρια τα οποία όταν συνδυάζονται με την ταυτοποίηση, επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να αποδεικνύουν την κατάσταση της υγείας τους.

Η Δρ. Beduschi ανέφερε ότι τα κέντρα λήψης αποφάσεων χρειάζεται να επιτύχουν μια ισορροπία μεταξύ της προστασίας των δικαιωμάτων και των ελευθεριών όλων των ατόμων και της διαφύλαξης του κοινού συμφέροντος, αλλά και της αποτελεσματικής διαχείρισης των επιπτώσεων της πανδημίας.

Προειδοποίησε ότι τα ψηφιακά διαβατήρια υγείας μπορεί να καταπατούν ορισμένα βασικά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα, τις ελευθερίες μετακίνησης και τις ειρηνικές συναθροίσεις.

Προειδοποιεί ακόμα ότι η χρήση των διαβατηρίων αυτών μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ισότητα και τη μη διάκριση.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble