ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του EHMA και της Welcome Global

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Πάνος Αλμυράντης, Πρόεδρος της αποστολής  EHMA Ελλάδος – Κύπρου και η κυρία Βάνια Κάμτσιου, ιδρύτρια της Welcome Global, συμφώνησαν σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει την επιμόρφωση και τον εμπλουτισμό γνώσεων και δεξιοτήτων στελεχών μέσα από την προώθηση και βελτίωση του επαγγελματισμού, την οργάνωση  και εφαρμογή προγραμμάτων κατάρτισης και την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών με στόχο την αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών.

O κ. Πάνος Αλμυράντης τόνισε ότι η Welcome Global παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες που επαναπροσδιορίζουν τις λειτουργικές προδιαγραφές στα τμήματα και ειδικεύονται στην διαδραστική επιμόρφωση.  Η πολυετής παρουσία της Welcome Global και η εμπειρία της μέσα από συνεργασίες με ξενοδοχειακούς κολοσσούς παγκοσμίως, αποτελεί εχέγγυο για την ανάπτυξη στελεχών εστιάζοντας στην ενδυνάμωση, στην αποτελεσματικότερη διαχείριση και στη θετικότητα στο χώρο εργασίας. H ΕΗΜΑ Η ΕΗΜΑ ιδρύθηκε σαν ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός το 1974 στη Ρώμη με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας που στοχεύει στην βελτίωση των προσόντων των επαγγελματιών μέσω της κατάρτισης.  Απαρτίζεται από 421 μέλη σε 25 χώρες, που όλοι είναι Γενικοί Διευθυντές φημισμένων Ξενοδοχείων.

caffeine adv2020b

H Welcome Global Μία δημιουργική ομάδα, που σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα ως «Ταξίδια στις γνώσεις και στις εμπειρίες». Πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας στα hospitality trainings τις αρχές της Θετικής Ψυχολογίας.  Οι θεματολογίες αναπτύσσονται με Multi-sensorial τεχνικές, και μαζί με το διαδραστικό χαρακτήρα των trainings, κινητοποιούν το ανθρώπινο δυναμικό για εμπέδωση και μακροχρόνια επιρροή.

neratzoulis neo

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button