Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΠού δεν «πρέπει» να αρρωσταίνουν οι τουρίστες

Πού δεν «πρέπει» να αρρωσταίνουν οι τουρίστες

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η οργάνωση International SOS δημοσιοποίησε ένα χάρτη με τα πιο επικίνδυνα και τα πιο ασφαλή μέρη στον κόσμο, σε ό,τι έχει να κάνει με την υγειονομική περίθαλψη, με την Ελλάδα να συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων χωρών για την ιατρική φροντίδα των τουριστών.

Ο χάρτης Health Risk Map 2015 κατατάσσει τους προορισμούς σε πέντε κατηγορίες, με σκοπό να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να κατανοήσουν τους κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν στις διάφορες χώρες, αν παρουσιαστεί ανάγκη να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

mechanical adv 2021

Οι χώρες της Ευρώπης, της βόρειας Αμερικής και η Αυστραλία προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα ιατρικής περίθαλψης. Το Μεξικό, η Τουρκία, το Μαρόκο και η Ταϊλάνδη συγκαταλέγονται στους «μεσαίου κινδύνου» προορισμούς, ενώ προορισμοί όπως η Τανζανία, η Αίγυπτος, το Λάος η Καμπότζη, πολλές χώρες της Αφρικής και το Αφγανιστάν αποτελούν προορισμούς «υψηλού κινδύνου» σε ό,τι έχει να κάνει με τις ιατρικές υπηρεσίες, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

apostolakis adv 2

Οι χώρες που θεωρούνται υψηλού κινδύνου έχουν περιορισμένες ιατρικές δυνατότητες και πρόσβαση σε συνταγογραφούμενα φάρμακα, καθώς επίσης και αυξημένο κίνδυνο σοβαρών λοιμωδών νόσων όπως η χολέρα, ο τυφοειδής ή δάγκειος πυρετός.

Η οργάνωση International SOS αξιολόγησε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας ιατρικής και οδοντιατρικής περίθαλψης, την πρόσβαση σε συνταγογραφούμενα φάρμακα, την επικράτηση μολυσματικών ασθενειών και των πολιτιστικών, διοικητικών και γλωσσικών φραγμών.

Σύμφωνα με το χάρτη –σημειώνει το δημοσίευμα- οι χώρες «χαμηλού κινδύνου», με υψηλή ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών είναι οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Γαλλία και οι υπόλοιπες χώρες της δυτικής Ευρώπης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble