Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΠολωνία | Τουριστικά περιοδικά του National Geographic προβάλλουν τον ελληνικό τουρισμό

Πολωνία | Τουριστικά περιοδικά του National Geographic προβάλλουν τον ελληνικό τουρισμό

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ως ιδανικό τουριστικό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι προβάλλουν την Ελλάδα, με εντυπωσιακά αφιερώματα, δύο από τα πλέον καταξιωμένα και δημοφιλή τουριστικά περιοδικά της Πολωνίας, «All Inclusive» και «TRAVELER» του National Geographic.

Σε συνεργασία με την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Πολωνίας, τo «TRAVELER» αφιέρωσε στην Ελλάδα ολόκληρο το τεύχος του μηνός Απριλίου, ενώ το «All Inclusive» προβάλλει την Ελλάδα στο εξώφυλλο και σε πολυσέλιδο -εντός του τεύχους- αφιέρωμα.

mechanical adv 2021

Το περιοδικό «All Inclusive» της Πολωνίας κυκλοφόρησε με 15σέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα, φιλοξενώντας άρθρα για τον τουρισμό πολυτελείας, αλλά και ειδική αναφορά από τον εκδότη στο editorial του περιοδικού. Επιπλέον, συμπεριέλαβε τη χώρα μας ως προορισμό για digital nomads σε άρθρο-αφιέρωμα στην παγκόσμια αυτή τάση.

apostolakis adv 2

Το περιοδικό απευθύνεται σε απαιτητικούς ταξιδιώτες με εισόδημα υψηλότερο από τον μέσο όρο και τα άρθρα του αφορούν κυρίως πολυτελείς προορισμούς, εξωτικά μέρη, τουρισμό περιπέτειας, αναψυχή, πολιτισμό και μόδα.

Το προφίλ των αναγνωστών είναι ηλικίας μεταξύ 25-49 ετών, που προτιμούν τα ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα, επιλέγουν ακριβά καταλύματα και υπηρεσίες, ενώ ταξιδεύουν περίπου 3-4 φορές τον χρόνο σε επαγγελματικά ταξίδια ή για διακοπές.

H πολωνική έκδοση του National Geographic «TRAVELER» αφιέρωσε ολόκληρο το τεύχος Απριλίου στην Ελλάδα, υμνώντας την ομορφιά, την ποικιλομορφία, τη φύση, τα αξιοθέατα και την παράδοση 16 συνολικά ελληνικών προορισμών: Κρήτη, Ρόδος, Κως, Νίσυρος, Δελφοί, Τέμπη, Μετέωρα, Δωδεκάνησα, Σιθωνία, Πήλιο, Πελοπόννησος, Θεσσαλονίκη, Ζάκυνθος, Αθήνα, Ύδρα και Αίγινα.

Τα άρθρα αποτελούν έμπνευση για προγραμματισμό των διακοπών στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Περιέχουν, επίσης, πρακτικές συμβουλές για διαμονή, τοπική κουζίνα, μεταφορές και τουριστικά αξιοθέατα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble