Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΠΟΕΕΤ | Ξεκίνησαν οι πληρωμές των παρατάσεων των επιδομάτων ανεργίας

ΠΟΕΕΤ | Ξεκίνησαν οι πληρωμές των παρατάσεων των επιδομάτων ανεργίας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ξεκινούν οι πληρωμές των παρατάσεων των επιδομάτων ανεργίας, των αναστολών σύμβασης Φεβρουαρίου και ξεκίνησαν οι μονομερείς αιτήσεις αναστολής σύμβασης για τους εργαζόμενους σε χειμερινούς τουριστικού προορισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό:

mechanical adv 2021

«ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ.

apostolakis adv 2

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους πως από σήμερα Δευτέρα 01/03/2021 ξεκινούν οι πληρωμές των παρατάσεων του επιδόματος ανεργίας όσων αυτό έληξε τον Ιανουάριο του 2021, παράλληλα την Παρασκευή 05.03.2021 θα πληρωθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού (534€) της αναστολής σύμβασης του μηνός Φεβρουαρίου, αλλά και αναστολές σύμβασης περασμένων μηνών (διορθωτικές ή νέες συμπληρωματικές).

Προσοχή!!! Έχει ανοίξει η πλατφόρμα (support employees) και θα μείνει ανοιχτή μέχρι 15/03/2021 για τους συναδέλφους που δουλεύουν σε χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς:

Οι ανωτέρω δικαιούχοι υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση με το έντυπο: «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση Εργαζόμενων ειδικών κατηγοριών που απασχολούνται στον κλάδο του τουρισμού, οι οποίοι πλήττονται σημαντικά λόγω των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης κορωνοϊού COVID -19, για τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως αποζημίωση ειδικού σκοπού», ανά μήνα, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του supportemployees.services.gov.gr στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, χωρίς να απαιτείται υπεύθυνη δήλωση εργοδότη από τις 25/2/2021 έως τις 15/3/2021.

Τέλος η Ομοσπονδία μας προσπαθεί καθημερινά να λύσει το πρόβλημα με την εμφάνιση των ενσήμων στον ΕΦΚΑ ώστε οι δικαιούχοι να πάρουν τα επιδόματα του ΕΦΚΑ (π.χ. επίδομα λοχείας) και δεσμευόμαστε να βρούμε την χρυσή τομή όπως κάναμε και με την παράταση της ασφαλιστικής ικανότητας.

Είμαστε σε αναμονή των ανακοινώσεων από τον ΟΑΕΔ όσο αφορά τις ημερομηνίες πληρωμής του έκτακτου επιδόματος που αφορά τους συναδέλφους χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενημερώνονται για τις εξελίξεις από τα σωματεία μας και όπου δεν υπάρχουν από την Ομοσπονδία».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble