ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η παραλία του Μπάλου ένα από τα άγνωστα «στολίδια» του κόσμου

«Υπέροχες λευκές αμμουδιές, καταγάλανα νερά και σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας», σημειώνει το περιοδικό για το κρυμμένο μέρος της Κρήτης. Ανάμεσα στα 35 άγνωστα «στολίδια» του κόσμου φιγουράρει η παραλία του Μπάλου στα Χανιά.

Το περιοδικό Business Insider έψαξε και βρήκε τα πιο όμορφα καλά κρυμμένα μυστικά του κόσμου και δημιούργησε μία λίστα με 35 προορισμούς που μέχρι σήμερα ίσως αρκετοί να μην είχαν γνώριζαν την ύπαρξή τους ή να μην είχα σκεφτεί να επισκεφθούν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Υπέροχες λευκές αμμουδιές, καταγάλανα νερά και σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας», γράφει το περιοδικό για το μαγικό μέρος της Κρήτης στο οποίο μπορεί να φτάσει κάποιος είτε με καραβάκι είτε με πεζοπορία.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμη ότι «δεν είναι τυχαίο ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα το είχαν επισκεφθεί πριν από πολλά χρόνια με γιοτ».

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button