Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΠαγκόσμιος τουρισμός | Ιούλιο ή Σεπτέμβριο η ανάκαμψη

Παγκόσμιος τουρισμός | Ιούλιο ή Σεπτέμβριο η ανάκαμψη

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Mείωση 87% παρουσίασαν τον Ιανουάριο του 2021 οι διεθνείς τουριστικές αφίξεις παγκοσμίως, δηλαδή άλλο ένα 13% απωλειών σε σύγκριση με το 2020. Η Ασία και ο Ειρηνικός παρουσίασαν τις μεγαλύτερες απώλειες εξαιτίας του βαθμού αυστηρότητας των μέτρων τους κατά της πανδημίας ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αυξημένος. Στην Ευρώπη και την Αφρική, οι αφίξεις μειώθηκαν κατά 85% και στη Μέση Ανατολή κατά 84%.

Η μείωση των διεθνών αφίξεων στην Αμερική ήταν της τάξης του 77% μετά από ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις στα τέλη του 2020.

mechanical adv 2021

Με το 32% των προορισμών παγκοσμίως να είναι εντελώς κλειστοί στον διεθνή τουρισμό στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (ΠΟΤ) εκτιμά οτι ο παγκόσμιος τουρισμός θα συναντήσεις προκλήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021.

apostolakis adv 2

Ο ΠΟΤ αναφέρεται σε δύο σενάρια για το υπόλοιπο του 2021. Στο πρώτο, η ανάκαμψη θα ξεκινήσει τον Ιούλιο, και θα οδηγήσει σε ετήσια αύξηση των διεθνών αφίξεων κατά 66% για το σύνολο της χρονιάς. Οι αφίξεις θα συνεχίσουν να είναι 55% λιγότερες από τα επίπεδα του 2019.

Το δεύτερο σενάριο τοποθετεί την ανάκαμψη στον Σεπτέμβριο, κάτι που θα οδηγήσει σε αύξηση των αφίξεων κατά 22% έναντι του 2020 και μείωση κατά 67% σε σχέση με το 2019.

Τα δύο αυτά σενάρια διαμορφώθηκαν σύμφωνα με παράγοντες όπως η σταδιακή βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης, οι ταχύτεροι ρυθμοί εμβολιασμών παγκοσμίως, η σημαντική βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπιστοσύνης και η εκτενής άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών, ιδιαίτερα στην Ευρώπη και την Αμερική.

Ορισμένες χώρες και περιοχές έχουν ήδη αποφασίσει να επιτρέψουν σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως να ταξιδεύουν σε αυτές χωρίς PCR τεστ, χωρίς καραντίνα ή με άλλο απλουστευμένο τρόπο. Σε αυτές περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, η Ισλανδία, η Ταϊλάνδη, η Μαδέρα, η Σλοβενία, η Γεωργία και μερικές ακόμη. Φαίνεται ότι η ελπίδα για επανεκκίνηση του διεθνούς τουρισμού εξαρτάται όλο και περισσότερο από τους εμβολιασμούς. Όμως, ο παγκόσμιος πληθυσμός απέχει πολύ ακόμη για τον πλήρη εμβολιασμό του και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για γίνουν εμβολιασμοί σε ένα ικανό επίπεδο. Επιπλέον, το 86% των εμβολίων που έχουν ήδη χορηγηθεί, χρησιμοποιήθηκαν μόνο σε πλούσιες χώρες.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble