Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΟμιλος Μουζενίδη | Συνεχίζει με επικεφαλής τον γιο του Μπόρις

Ομιλος Μουζενίδη | Συνεχίζει με επικεφαλής τον γιο του Μπόρις

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Μετά τον θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη, η οικογένεια Μουζενίδη και τα στελέχη του ομίλου, παράλληλα με τις ενέργειες για τον επαναπατρισμό της σορού του εκλιπόντος, με άμεσες ενέργειες, έλαβαν την απόφαση για συνέχιση του έργου που ξεκίνησε ο μεγάλος αυτός Έλληνας, στο πλαίσιο της οποίας αναλαμβάνει επικεφαλής του ομίλου, ο γιος του Μπόρις, Γιάννης Μουζενίδης.

Ο γιος του Μπόρις Μουζενίδη εργάζεται τα τελευταία χρόνια στον όμιλο σε διάφορες θέσεις (Ellinair, Mouzenidis Travel, κ.λπ) και γνωρίζει απολύτως πρόσωπα και πράγματα.

mechanical adv 2021

Η σύζυγος του εκλιπόντος Ζαρέτα και η κόρη του Μάγια, συμφώνησαν και πίεσαν στην ανάληψη της βαριάς αυτής ευθύνης για έναν όμιλο που σημαίνει πολλά πράγματα για τον ελληνικό Τουρισμό στην αγορά της Ρωσίας και των χωρών ΚΑΚ, που απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους και πραγματοποιεί έναν κύκλο εργασιών περί τα 350 εκατ. ευρώ (2019).

apostolakis adv 2

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του Ομίλου Μουζενίδη για την ανάληψη της ηγεσίας από τον Γιάννη Μουζενίδη, ο οποίος θα αναλάβει «τη συνέχιση του οράματος και του έργου που ξεκίνησε και υπηρετούσε όλα αυτά τα χρόνια ο Μπόρις Μουζενίδης. Με πίστη και αφοσίωση στα πιστεύω του εκλιπόντος Προέδρου μας, τη συνέχιση του έργου του Ομίλου αναλαμβάνει ο γιος του, κύριος Ιωάννης Μουζενίδης, πάντοτε δίπλα στους εργαζόμενους και συνεργάτες μας».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble