ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Olive Green Hotel: Ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με τη λάμψη της κρητικής παράδοσηςΟ πρόεδρος και ιδρυτής του, κ.  Λευτέρης Καραταράκης αναφέρθηκε στο όραμα και τη φιλοσοφία του Olive Green, ένα ξενοδοχείο έξυπνο, φιλικό προς το περιβάλλον, που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με τη λάμψη της κρητικής παράδοσης. 

Tην Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο νέο ξενοδοχείο Οlive Green. Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν 105 συνεργάτες επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της Κρήτης (τουριστικά γραφεία, tour operators) και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες του, να περιηγηθούν στους χώρους του και να απολαύσουν εξαιρετικές γεύσεις & cocktails στο lounge.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο πρόεδρος & ιδρυτής του, κος Λευτέρης Καραταράκης αναφέρθηκε στο όραμα και τη φιλοσοφία του Olive Green, ένα ξενοδοχείο έξυπνο, φιλικό προς το περιβάλλον, που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με τη λάμψη της κρητικής παράδοσης και προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, ένα πρότυπο ξενοδοχείο για πολίτες και ταξιδιώτες του κόσμου.

swell adv 2021


Σχετικά άρθρα

Back to top button