ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι μισοί Βρετανοί τουρίστες θέλουν να καθαρίζουν μόνοι τους το κατάλυμα στις διακοπές τουςΣχεδόν οι μισοί Βρετανοί τουρίστες σκοπεύουν να πάρουν στα χέρια τους το θέμα της καθαριότητας στις διακοπές, όπως προκύπτει από έρευνα της GAMA Healthcare που διενήργησε η YouGov για τις νέες συνήθειες καθαριότητας των ταξιδιωτών.

Οκτώ στους 10 Βρετανούς σκοπεύουν να κάνουν διακοπές αυτή τη χρονιά, είτε στο Ην. Βασίλειο είτε στο εξωτερικό, με το 47% να αναφέρουν ότι θα καθαρίσουν οι ίδιοι το κατάλυμα στο οποίο θα μείνουν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Επτά στους 10 προτιμούν να έχουν μαζί τους απολυμαντικά χεριών και αντισηπτικά μαντηλάκια ενώ ένας στους 5 θα φέρει μαζί του στις διακοπές καθαριστικά προϊόντα.

Επιπλέον, σχεδόν το ένα τρίτο θα περιορίσει τη χρήση συγκοινωνίας, το ένα πέμπτο τη χρήση χώρων των καταλυμάτων και σχεδόν οι μισοί θα αποφύγουν τα μέρη με πολυκοσμία.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button