Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΟ δήμος Βενετίας απαγορεύει τις βαλίτσες με ροδάκια γιατί κάνουν θόρυβο

Ο δήμος Βενετίας απαγορεύει τις βαλίτσες με ροδάκια γιατί κάνουν θόρυβο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Οσοι έχετε πάει στη Βενετία θα έχετε αντιμετωπίσει το άγχος να μεταφέρετε τα πράγματά σας μέχρι το ξενοδοχείο, λόγω της ιδιομορφίας του κέντρου της πόλης, όπου δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα. Μια πιο ξεκούραστη λύση, για τους τουρίστες, ήταν οι βαλίτσες με ροδάκια, τις οποίες όμως θέλει να απαγορεύσει ο δήμος της πόλης.

Ο λόγος; Ο ενοχλητικός θόρυβος που κάνουν και κάνουν… τσατάλια τα νεύρα των μόνιμων κατοίκων της Βενετίας. Οι διαμαρτυρίες τους έφτασαν στο δημοτικό συμβούλιο και έγιναν δεκτές. Ετσι, με πρωτοβουλία του δήμου της Βενετίας από τον ερχόμενο Μάιο κηρύσσεται εμπάργκο στις αποσκευές με ροδάκια στο κέντρο της πόλης και μάλιστα με τσουχτερά πρόστιμα: Από 100 έως… 500 ευρώ.

mechanical adv 2021

Ο επίτροπος, Βιτόριο Τζαπαλόρτο, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την πρωτοβουλία, είναι αποφασισμένος να θέσει σε εφαρμογή άμεσα το σχέδιο ώστε να βρίσκεται σε ισχύ από τον ερχόμενο Μάιο. «Η πρωτοβουλία για την αθόρυβη βαλίτσα, είναι ανάλογη του μέτρου για το ωράριο στα μπαρ, όπως και με την απαγόρευση κυκλοφορίας ποδηλάτων στα σοκάκια. Οταν φτάνουν οι τουρίστες και κατευθύνονται στα ξενοδοχεία τους κρατούν ξύπνιους τους κατοίκους εξαιτίας των αποσκευών τους» υποστηρίζει.

apostolakis adv 2

Ωστόσο έχει και την (επικερδή για τους βενετούς εμπόρους) αντιπρόταση: Οσοι θέλουν θα μπορούν να την αντικαταστήσουν με μία που καλύπτει τις προδιαγραφές από τα καταστήματα της Βενετίας που θα έχουν προμηθευτεί τις «αθόρυβες» αποσκευές με τις σωστές ρόδες από λάστιχο.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
kokolakis adv 2021 3
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble