ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μ. Βλατάκης | Δεν είναι πανάκεια το εμβόλιο – Δεν απειλούμε τους ξενοδοχοϋπαλλήλους μας

Ένα ακόμη διαδικτυακό meeting για τον τουρισμό το «100% Tourism Destinations» με την επιμέλεια του Flatod-19 – Flexible Tourism Destinations ειπώθηκαν πολλά και σημαντικά πράγματα για τον τουρισμό και κυρίως όσο αφορά την Κρήτη, με τον Δημήτρη Αντωνάκο και τον Δημήτρη Βασιλείου που συντόνισαν την ομιλία.

Ένας από τους καλεσμένους ήταν ο κ. Μιχάλης Βλατάκης, Πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης και Αντιπρόεδρος Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα που προκάλεσε η δημόσια τοποθέτηση ξενοδόχου της Κρήτης σχετικά με την πρόσληψη όσων δεν θα κάνουν το εμβόλιο, ένα πολύ σοβαρό θέμα που πήρε μεγάλη έκταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έφερε ποικίλες αντιδράσεις.

brands heaven2021

«Δεν μπορούμε να απολύσουμε προσωπικό το οποίο το έχουμε 25, 30 ή 35 χρόνια επειδή δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, αυτό δεν είναι η λύση, η λύση είναι η πειθώ θα πρέπει να μιλήσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους και να τους πείσουμε να κάνουν το εμβόλιο πρώτα απ’ όλα για την δική τους υγεία, όχι εκβιασμούς, το εμβόλιο δεν είναι πανάκεια!», ανέφερε αρχικά ο κ. Βλατάκης.

Τέλος ο κ. Βλατάκης σημείωσε ότι την ώρα που ανταγωνιστικές χώρες κινούνται με μεγαλύτερη ταχύτητα, η Ελλάδα έχει πέσει σε χειμερία νάρκη και θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε διότι ο τουρισμός δεν θα ξεκινήσει με το μαγικό ραβδάκι. Την πανδημία θα πρέπει να την μελετήσουμε και να δούμε με πιο τρόπο θα την αντιμετωπίσουμε μαζί με τους λοιμωξιολόγους.

neratzoulis neo

Δείτε επίσης στο cna.gr: Live το «100% Tourism Destinations» – Συμμετέχει ο Μιχάλης Βλατάκης, Γιώργος Πελεκανάκης και ο Μιχάλης Τσακαλάκης
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button