ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κρήτη | Ξεκινούν σεμινάρια για τους εργαζόμενους στον τουρισμόΘα συνεχιστούν και φέτος τα επιμορφωτικά σεμινάρια για τους εργαζόμενους στον τουρισμό ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, που αναμένεται, οριστικά, σύμφωνα και με τις επίσημες ανακοινώσεις, στις 14 Μαϊου, ενώ φέτος σε αυτά θα μπορούν να λάβουν μέρος και απλοί πολίτες.

Σύμφωνα με όσα παρουσίασε στο «Ράδιο Κρήτη» και τον Μανώλη Αργυράκη, ο αντιπεριφερειάρχης υγείας, Λάμπρος Βαμβακάς, έχει διαφανεί ότι το νησί μας περνά τη δυσκολότερη φάση, από την αρχή της πανδημίας, γι’ αυτό και απαιτείται επαγρύπνηση…

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πλέον έχουν αυστηροποιηθεί τα πρωτόκολλα κι επίσης έχουμε το σημαντικό “όπλο” των εμβολίων στη φαρέτρα μας – όπως τόνισε – με ό,τι αυτό σημαίνει για την εικόνα της Κρήτης ως ενός ασφαλούς, μεταξύ των άλλων, προορισμού.

Τα σεμινάρια, σύμφωνα με τον κ. Βαμβακά, θα ξεκινήσουν στις 19 Απριλίου ενώ μέχρι την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να υπογραφεί η σχετική σύμβαση Περιφέρειας Κρήτης και Πανεπιστημίου.

swell adv 2021

Στη συνέχεια, και μέσω των Δήμων αλλά και των αρμοδίων φορέων όπως επιμελητήρια, σύλλογοι εργαζομένων και ΟΤΑ, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν και να τα παρακολουθήσουν ενώ θα δοθούν και τα σχετικά πιστοποιητικά.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο κ. Βαμβακάς έκανε λόγο για «άνοιγμα» στην κοινωνία κι επισήμανε την ανάγκη η Κρήτη να γίνει και πάλι, υγειονομικά, το «πράσινο» νησί.

Παράλληλα, εντείνονται οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου (αεροδρόμια, λιμάνια) ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου.


Σχετικά άρθρα

Back to top button