Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΚρήτη | Ξεκινούν σεμινάρια για τους εργαζόμενους στον τουρισμό

Κρήτη | Ξεκινούν σεμινάρια για τους εργαζόμενους στον τουρισμό

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Θα συνεχιστούν και φέτος τα επιμορφωτικά σεμινάρια για τους εργαζόμενους στον τουρισμό ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, που αναμένεται, οριστικά, σύμφωνα και με τις επίσημες ανακοινώσεις, στις 14 Μαϊου, ενώ φέτος σε αυτά θα μπορούν να λάβουν μέρος και απλοί πολίτες.

Σύμφωνα με όσα παρουσίασε στο «Ράδιο Κρήτη» και τον Μανώλη Αργυράκη, ο αντιπεριφερειάρχης υγείας, Λάμπρος Βαμβακάς, έχει διαφανεί ότι το νησί μας περνά τη δυσκολότερη φάση, από την αρχή της πανδημίας, γι’ αυτό και απαιτείται επαγρύπνηση…

mechanical adv 2021

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πλέον έχουν αυστηροποιηθεί τα πρωτόκολλα κι επίσης έχουμε το σημαντικό “όπλο” των εμβολίων στη φαρέτρα μας – όπως τόνισε – με ό,τι αυτό σημαίνει για την εικόνα της Κρήτης ως ενός ασφαλούς, μεταξύ των άλλων, προορισμού.

apostolakis adv 2

Τα σεμινάρια, σύμφωνα με τον κ. Βαμβακά, θα ξεκινήσουν στις 19 Απριλίου ενώ μέχρι την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να υπογραφεί η σχετική σύμβαση Περιφέρειας Κρήτης και Πανεπιστημίου.

Στη συνέχεια, και μέσω των Δήμων αλλά και των αρμοδίων φορέων όπως επιμελητήρια, σύλλογοι εργαζομένων και ΟΤΑ, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν και να τα παρακολουθήσουν ενώ θα δοθούν και τα σχετικά πιστοποιητικά.

Ο κ. Βαμβακάς έκανε λόγο για «άνοιγμα» στην κοινωνία κι επισήμανε την ανάγκη η Κρήτη να γίνει και πάλι, υγειονομικά, το «πράσινο» νησί.

Παράλληλα, εντείνονται οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου (αεροδρόμια, λιμάνια) ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble