ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Κρήτη στους φθηνότερους προορισμούς για τους Βρετανούς

H Iσπανία είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός των Βρετανών αυτό το καλοκαίρι, όμως οι καλύτερες ευκαιρίες σε επίπεδο κόστους είναι στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η TripAdvisor, η οποία αναδεικνύει τους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς σύμφωνα με το ενδιαφέρον για κράτηση.

Έξι στους 10 κορυφαίους προορισμούς για τους Βρετανούς τουρίστες φέτος είναι στην Ισπανία και η Νέα Υόρκη είναι ο μοναδικός προορισμός εκτός Ευρώπης.

Από την Ελλάδα, στην κατάταξη εντοπίζονται Κρήτη και Κέρκυρα, οι οποίοι ήταν και οι φθηνότεροι προορισμοί την υψηλή σεζόν. Ο υπολογισμός των τιμών αφορά την περίοδο από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου.

Σε Κρήτη και Κέρκυρα οι Βρετανοί θα βρουν τις καλύτερες τιμές την υψηλή σεζόν, με τιμές για διαμονή μιας εβδομάδας που δεν ξεπερνούν τις 654 και 665 λίρες αντίστοιχα κατά μέσο όρο.

Μια εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, που θεωρείται ως μία από τις ακριβότερες πόλεις του κόσμου, κοστίζει κατά μέσο όρο 400 λίρες περισσότερο από την Ίμπιζα, τον πιο ακριβό ευρωπαϊκό προορισμό της κατάταξης.

Στην Κρήτη, το ξενοδοχείο που εντοπίστηκε οτι προσφέρει το καλύτερο value, είναι το Sunrise Apartments, διαθέσιμο προς κράτηση μέσω της TripAdvisor έναντι 31 λιρών ανά διανυκτέρευση. Προτεινόμενο tour είναι το Ολοήμερο τουρ στο φαράγγι Σαμαριάς (52 λίρες το άτομο).

Στην Κέρκυρα, το καλύτερο value προσφέρει το Bella Vista Hotel & Studios (34 λίρες κατά μέσο όρο ανά διανυκτέρευση), και προτεινόμενο τουρ είναι το Corfu in a Day (από 36 λίρες το άτομο).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close