Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΚρήτη, Μιχάλης Βλατάκης | Μηδενικές οι κρατήσεις για τους επόμενους τρεις μήνες

Κρήτη, Μιχάλης Βλατάκης | Μηδενικές οι κρατήσεις για τους επόμενους τρεις μήνες

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Για το επίσημο άνοιγμα της τουριστικής σεζόν προετοιμάζεται η τουριστική βιομηχανία της χώρας, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τις κρατήσεις. Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης, ανέφερε πως αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα είναι έτοιμο τον Μάρτιο.

«Η Ε.Ε. αντιδρά πολύ αργά. Εκνευριστικά αργά και εμείς δεν παράγουμε ούτε αυτοκίνητα ούτε πλυντήρια. Εμείς έχουμε τον τουρισμό και δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα αποφασίσει το κοινοβούλιο και πότε θα γίνουν οι προτάσεις. Θα αργήσει πολύ, λένε πριν το καλοκαίρι αλλά δεν λένε ποιο καλοκαίρι. Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε εφησυχασμένοι. Τα λέμε σε όλους ότι πρέπει να κάνουμε διακρατικές συμφωνίες με τα κράτη που αντλούμε τους πελάτες».

mechanical adv 2021

Ο κ. Βλατάκης τόνισε ότι κανένας δεν περίμενε πως το τρίτο κύμα της πανδημίας θα ταλαιπωρούσε τον κόσμο τόσο πολύ. «Είναι άγνωστο το πότε θα μπορέσουμε να επανεκκινήσουμε. Έχει οριστεί η 14η Μαΐου, δεν έχουμε όμως καθόλου κρατήσεις. Ούτε για τον Μάιο, ούτε για τον Ιούνιο αλλά ούτε και για τον Ιούλιο. Η δειλή ροή των κρατήσεων είναι από τον Αύγουστο και μετά διότι πιστεύουμε ότι θα έχουν μειωθεί οι προϋποθέσεις. Πρέπει να έχουμε γερό στομάχι, διότι όταν μειωθούν οι προϋποθέσεις θα έχουμε κρατήσεις τελευταίου δευτερολέπτου. Το κυριότερο είναι το πράσινο. Αν γίνει η Κρήτη πράσινη τότε θα μιλάμε για τουρισμό».

apostolakis adv 2

Ο κ. Βλατάκης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να προσέχουν και να τηρούν τα μέτρα, διότι ο τουρισμός είναι το μόνο που έχουμε και πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή ενώ πρόσθεσε πως το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να επικαιροποιηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να μπορέσουν να έρθουν οι επισκέπτες. «Δεν θα έρθει κανείς αν είναι τα πρωτόκολλα αυστηρά και δυσλειτουργικά».

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble