ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κρήτη: Οι «τυχεροί» του Κοινωνικού Τουρισμού

Με τεράστια καθυστέρηση αναρτήθηκαν τελικά το βράδυ της Δευτέρας στην διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ τα προσωρινά αποτελέσματα των δικαιούχων Κοινωνικού Τουρισμού που περίμεναν με αγωνία και οι Κρητικοί. Χρήματα για διακοπές δεν υπάρχουν, οπότε το πρόγραμμα δίνει «ανάσα» σε χιλιάδες Έλληνες.

Τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν αφορούν σε προσωρινούς πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.

Οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων από την 21.03.2017 και ώρα 08:00, μέχρι την 23.03.2017 και ώρα 23:59. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ:Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Δικαιούχων, είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά, είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι την 24.03.2017 και ώρα 13.00.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close